Edra Standard sofa - Novalis.O

Francesco Binfaré

Edra Standard sofa

Voor een uniek, onderscheidend én verrassend design kunt u ongetwijfeld terecht bij Edra. Een toonaangevend designmerk uit Italië. Edra verrast telkens weer door u een geheel andere beleving te bieden. Zowel comfort als design staat bij Edra hoog in het vaandel, wat dan ook is terug te zien in ieder ontwerp. Edra past...

Voor een uniek, onderscheidend én verrassend design kunt u ongetwijfeld terecht bij Edra. Een toonaangevend designmerk uit Italië. Edra verrast telkens weer door u een geheel andere beleving te bieden. Zowel comfort als design staat bij Edra hoog in het vaandel, wat dan ook is terug te zien in ieder ontwerp. Edra past technische innovaties toe in zijn ontwerpen. Kwaliteit, elegantie en artistiek zijn drie kenmerken die het merk goed doen omschrijven. Naast comfortabel zitmeubilair kent Edra ook unieke designs die niet van kunst te onderscheiden zijn. De Standard is hier een mooi voorbeeld van, ontworpen door Francesco Binfaré. De ontwerper is actief voor een aantal grote merken, naar Edra ook Cassina. In 1969 tot 1976 was hij directeur van het merk Cassina.  Dat deze sofa is anders dan andere is in het eerste opzicht al duidelijk. De sofa bestaat uit verschillende modules, maar kan ook losstaand worden geplaatst. Dankzij deze verschillende elementen is het mogelijk een riant ziteiland te creëren. De rug- en armleuningen zijn allemaal individueel van elkaar te buigen. Met deze optie creëert u een dynamische zit die precies voldoet aan het zitcomfort waar u op dat moment aan toe bent. Zowel qua vorm en stoffering is de collectie van Edra uniek in zijn soort. De modulaire bak die uit losse onderdelen bestaat is aan elkaar te koppelen waar een verassende en passende compositie mee te maken is. De zitting is voorzien van een Gellyfoam. Dit materiaal zorgt ervoor dat de zitting zich volledig vormt naar uw lichaam. Daarnaast is de sofa  voorzien van een metalen skelet gevuld met polyurethaan, synthetische watten en ganzenveren. Dit samen zorgt ervoor dat u optimaal kan genieten van dit unieke design. Van dit topstuk is ook in de slaapkamer te genieten. Binnen de Standard familie volgt het Edra Stand By Me bed, voorzien van het zelfde comfort en design als de sofa.

Edra standard sofa afmetingen en specificaties

Klik hier voor de afmetingen en specificaties van de Edra Standard sofa Uiteraard kunnen wij in onze showroom in Oisterwijk u voorzien van alle opties en mogelijkheden. U bent van harte welkom, maak een afspraak of kom gewoon eens langs voor een kop koffie. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen.

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkedra
  • ModelStandard
  • Afmetingen Een modulair zitsysteem die diverse mogelijkheden kent. De elementen zijn zowel aan elkaar te koppelen als los te plaatsen, wij denken graag met u mee.
  • UitvoeringenEdra kent verschillende unieke stoffen in zijn collectie die toe te passen zijn op de sofa.
  • Zithoogte40 cm
  • OntwerperFrancesco Binfaré

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product