Rodolfo Dordoni

Minotti Alexander

Het veelzijdige design Alexander van Minotti kunt u op vele manieren samenstellen: afgeronde hoekbank, chaise longue, noem maar op.  Zowel in opstelling als in uitvoering zijn er legio mogelijkheden. Een prachtige modulaire sofa die zich kenmerkt door de speciale stiksels...

Het veelzijdige design Alexander van Minotti kunt u op vele manieren samenstellen: afgeronde hoekbank, chaise longue, noem maar op.  Zowel in opstelling als in uitvoering zijn er legio mogelijkheden. Een prachtige modulaire sofa die zich kenmerkt door de speciale stiksels op de hoek van de bank, de centrale naad op de kussens en op de hoge rug –en armleuning. Deze modulaire designbank bevat zowel ronde als rechte elementen die zeer fraai met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het onderstel wijkt af van het standaard pootjes-idee en geeft deze bank, zelfs in zijn grootste setting, een lichtvoetig uiterlijk. Kies voor de Alexander sofa met een hoge of lage rugleuning of positioneer zelf de hoge rug kussens geheel naar wens. Zo creëert u zelf de meest intieme hoekjes en comfortabele lounge gedeeltes. Laat u uitgebreid informeren in onze ruime showroom over de diverse Minotti designs. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje espresso.

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkminotti
  • ModelAlexander
  • Afmetingen Er zijn diverse afmetingen en opstellingen naar wens mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
  • OnderstelHet onderstel is verkrijgbaar in licht, bronskleurige, aluminium staven
  • UitvoeringenEr zijn vele stoffen en leder soorten mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
  • OntwerperRodolfo Dordoni

Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product