Minotti Quadrado tafel | Topdesign bij Novalis.O

Marcio Kogan | 2020

Minotti Quadrado Tafel

Geheel volgens het Quadrado concept bracht dit Italiaanse designmerk de Minotti Quadrado tafel uit. Het teakhouten blad in vlonderstijl typeert dit kenmerkende design, evenals de houten materialen en de rechte lijnen. Een duidelijke handtekening van deze Braziliaanse designer. Deze designtafel is beschikbaar in drie verschillende...

Geheel volgens het Quadrado concept bracht dit Italiaanse designmerk de Minotti Quadrado tafel uit. Het teakhouten blad in vlonderstijl typeert dit kenmerkende design, evenals de houten materialen en de rechte lijnen. Een duidelijke handtekening van deze Braziliaanse designer. Deze designtafel is beschikbaar in drie verschillende dimensies en kan hierdoor in verschillende opstellingen gebruikt worden. Denk hierbij aan een aaneenschakeling van tafels. Of zoals de ontwerper het oorspronkelijk bedoeld heeft: rondom de stam van een boom. Hierdoor vloeien natuur en tafel prachtig samen. Een andere mooie combinatie van elementen ziet u terug in de gebruikte materialen. Zo laat de Minotti Quadrado tafel een mooi contrast zien tussen de bijzonder Lava stone powder afwerking van het onderstel en het houten blad. Style de tafel verder met de complementaire plug-in accessoires: het Lava Stone dienblad en de kandelaar.

Minotti Quadrado serie
Ook gevangen door de pracht dit design? Bekijk dan zeker de andere designmeubels uit de Minotti Quadrado collectie: de Quadrado Fauteuil en de Quadrado Loungeset.

Afmetingen en specificaties
Download hier alle beschikbare informatie.  

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkminotti
  • ModelQuadrado
  • Jaartal2020
  • OntwerperMarcio Kogan

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product