Interieurontwerp

Gediplomeerde interieurarchitecten

Al vanaf het begin begeleidt en adviseert Novalis.O haar klanten met interieurinrichting. Voor zowel zakelijke als voor privé projecten is het mogelijk een totaalplan te realiseren aan de hand van een interieur ontwerp.

Met behulp van professionele 2D en 3D tekeningen schetsen wij u een visuele weergave van uw ideale interieur. De illustraties helpen u bij het visueel inbeelden van de mogelijkheden. Bij het maken van een interieurplan wordt er met u meegedacht van meubels, verlichting, stoffering tot aan de accessoires.Uiteraard zijn uw wensen en project leidend en denken wij onafhankelijk van onze collectie graag met u mee.

Werkwijze

Ons team van professionals kijkt samen met u naar de meest passende oplossingen voor uw interieur. Pakt u liever uw woning in zijn geheel aan of liever in fases? Een totaal interieurplan laten maken bij Novalis.O maakt het mogelijk in één keer of in verschillende fases het interieur te realiseren waar u van droomt. Waar u ook voor gaat: Samen met u zorgen we ervoor dat het interieur precies past bij uw wensen en door de jaren heen met u mee groeit.

Architecten

Geregeld komt het voor dat consumenten met een eigen (interieur) architect bij Novalis.O komen om samen een totaal project te realiseren. Door de loop der jaren zijn er verschillende mooie samenwerkingen ontstaan tussen (interieur) architecten en Novalis.O. Misschien bent u nog opzoek naar een binnenhuisarchitect die u gedurende het gehele project van verbouwen of verhuizen kan begeleiden. Uiteraard kunnen wij ook hierin met u meedenken en u advies geven. Dankzij een intensieve en juiste samenwerking tussen verschillende expertises komen de mooiste interieur plannen tot stand. Afspraken vinden zowel bij de consument thuis als bij Novalis.O in de showroom plaats. Dit zorgt ervoor dat alle scenario’s en mogelijkheden worden overwogen en dat u wordt begeleid naar een woning die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Nieuwbouw

In het geval van een nieuwbouwproject is het natuurlijk niet mogelijk de bestaande situatie te bekijken. Daarom willen we graag zo vroeg mogelijk betrokken worden, omdat dit grote voordelen biedt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook meedenken over de juiste indeling van de woning. Het is voor ons dan ook niet ongebruikelijk om met een aannemer of elektricien aan tafel te zitten. Voor het maken van een goed en doordacht interieurontwerp is het belangrijk om in grote lijnen te weten hoe de indeling van de woning eruit komt te zien. Zo kunnen wij daarna direct aan de slag met een verlichtingsplan. Hierbij kunt u denken aan zaken die vooraf bepaald moeten worden, zoals: inbouwspots, wandlampen en plafondlampen. De ‘losse’ verlichting komt vaak pas in de tweede fase aan bod.

Sitemap

Navigatie

Over

Novalis.O

Bezoek onze prachtige showroom, gelegen aan De Lind 67 in Oisterwijk. Wij zijn trots om ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten te presenteren die passen bij uw interieur en levensstijl.

De Lind 67
5061 HV Oisterwijk
info@novaliso.nl
+31 13 528 81 09

Showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 18:00 uur
Woensdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 18:00 uur
Vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
1 sept. 13.00-17.00 uur
© 2024 Novalis.O