Over Novalis.O

Wees welkom en geniet van de ruime high end collectie.

Novalis.O showroom staat al jaren bekend om zijn meest exclusieve design interieur. We bieden een unieke ervaring voor liefhebbers van hoogwaardig interieurdesign. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze experts. Het team van Novalis.O biedt u passend en persoonlijk interieur advies.

Ontdek de showroom

Een ruime collectie en het uitgebreide aanbod vraagt om veel ruimte. Inmiddels is de showroom van 1250 m2 gegroeid naar 2000 m2.

De diverse collectie en het uitgebreide aanbod dat Novalis.O u te bieden heeft vraagt om veel ruimte. Door de jaren heen is Novalis.O uitgegroeid tot inmiddels een showroom van meer dan 2000 vierkante meter.

Transformeer uw woonruimte met onze expertise!

Bent u op zoek naar een uniek interieur dat perfect past bij uw smaak en levensstijl? Ons toegewijde team van interieurontwerpers staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Van de eerste schets tot de laatste decoratie, wij zorgen voor een naadloze en betoverende transformatie van uw ruimte. Laat ons de magie toevoegen aan uw huis.

Met hart voor interieur behalen wij de beste resultaten

Bekijk producten

Een enthousiast team met hart voor interieur

Uw interieur is uw thuis. Een persoonlijke plek. Niets is zo belangrijk dan een inrichting die perfect is afgestemd. Het team van Novalis.O helpt u graag.

Het team van Novalis.O bestaat uit diverse expertises, waaronder interieurarchitecten en lichtexperts. Dagelijks is het team van Novalis.O bezig om de collectie continu te verfijnen. De nieuwste innovaties op het gebied van interieur worden aan de collectie toegevoegd.

Maak van uw bezoek een dagje Oisterwijk

Laat u verassen door de diversiteit en schoonheid die Oisterwijk u te vinden heeft. Winkelen in de boetieks, wandelen in de bossen en heerlijk vertoeven aan de Lind maken uw bezoek aan deze mooie stad compleet.

In Oisterwijk bruist het altijd, met name wanneer de zon schijnt. De stad staat bekend om zijn exclusieve mode winkels, kunstgalerijen en een verscheidenheid aan restaurants. Naast het gastronomische aanbod staat Oisterwijk ook bekend om zijn prachtige natuur; Genieten in Oisterwijk is u gegarandeerd.

Mis niet langer de laatste updates

Ben je op zoek naar een totaal verzorgd high-end interieur? Maak een afspraak!

Maak een afspraak
Sitemap

Navigatie

Over

Novalis.O

Bezoek onze prachtige showroom, gelegen aan De Lind 67 in Oisterwijk. Wij zijn trots om ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten te presenteren die passen bij uw interieur en levensstijl.

De Lind 67
5061 HV Oisterwijk
info@novaliso.nl
+31 13 528 81 09

Showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 18:00 uur
Woensdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 18:00 uur
Vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
1 sept. 13.00-17.00 uur
© 2024 Novalis.O