Interieurontwerp - novalis-o

Gediplomeerde interieurarchitecten

Interieurontwerp

Al vanaf het begin begeleidt en adviseert Novalis.O haar klanten met interieurinrichting. Voor zowel zakelijke projecten als privé projecten. Met behulp van professionele 2D en 3D tekeningen schetsen wij u een visuele weergave van uw ideale interieur. Dit inclusief de meubels, verlichting, stoffering en accessoires helemaal op schaal. Uiteraard zijn uw wensen en project leidend. Wij laten ons daarbij niet beïnvloeden door de collectie die wij zelf voeren.

Werkwijze

Het is logisch dat er niet altijd budget is om een gehele woning opnieuw in te richten. Daarom adviseren wij wel om een totaalplan te laten maken, maar daarna in fases de aanschaf hiervan te doen. Per fase zijn de producten namelijk perfect op elkaar afgestemd. Zo voorkomt u dat alle mooie producten tezamen geen harmonisch geheel vormen.


  Architecten

  Het komt steeds vaker voor dat consumenten ons benaderen voor een totaalproject, waarbij alles wordt begeleid door een hun eigen (interieur)architect. Novalis.O heeft diverse architecten, zoals binnenhuisarchitecten een goede samenwerking. Wij kunnen u dan ook helpen bij het vinden van een goede architect op het moment dat u plannen heeft om te bouwen of verbouwen. Daarnaast heten wij ook architecten van harte welkom om samen met de klant een bezoek te brengen aan onze showroom.

  Projecten

  Nieuwbouw

  In het geval van een nieuwbouwproject is het natuurlijk niet mogelijk de bestaande situatie te bekijken. Daarom willen we graag zo vroeg mogelijk betrokken worden, omdat dit grote voordelen biedt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook meedenken over de juiste indeling van de woning. Het is voor ons dan ook niet ongebruikelijk om met een aannemer of elektricien aan tafel te zitten. Voor het maken van een goed en doordacht interieurontwerp is het belangrijk om in grote lijnen te weten hoe de indeling van de woning eruit komt te zien. Zo kunnen wij daarna direct aan de slag met een verlichtingsplan. Hierbij kunt u denken aan zaken die vooraf bepaald moeten worden, zoals: inbouwspots, wandlampen en plafondlampen. De ‘losse’ verlichting komt vaak pas in de tweede fase aan bod.

  Maak een afspraak