Catellani & Smith

U zoekt naar een verlichtingsmerk dat staat voor elegantie, verfijning en kwaliteit. Catellani & Smith is een Italiaans merk dat precies die eigenschappen biedt. Het bedrijf bestaat sinds 1989 en heeft zich altijd gericht op het produceren van designverlichting van de hoogste kwaliteit.

Catellani & Smith was vanaf het begin een pionier op het gebied van LED-verlichting, lang voordat dit gemakkelijk verkrijgbaar was op de markt. Het bedrijf heeft deze technologie omarmd, en heeft sindsdien veel succes gehad met het creëren van innovatieve verlichting die een perfecte mix van stijlvol design en functionaliteit biedt.

In het assortiment van Catellani & Smith vindt u dan ook een breed scala aan verlichtingsproducten die gebruik maken van LED-technologie. Of u nu op zoek bent naar een tafellamp, een wandlamp, of een plafondlamp, Catellani & Smith heeft altijd een ontwerp in huis dat perfect past bij uw stijl en uw interieur.

Van de beroemde Luna-lampen die de kenmerkende halve maanvormige contouren hebben tot de Loto-serie, die bijna lijkt op een veld van bloeiende bloemen, de verlichtingsontwerpen van Catellani & Smith zijn gebaseerd op organische vormen en natuurlijke thema’s. Het is deze vloeiende, organische vorm die oproept tot rust en kalmte in elk interieur.

Maar Catellani & Smith gaat verder dan alleen het maken van prachtige ontwerpen. Het bedrijf heeft ook veel aandacht besteed aan het gebruik van duurzame, milieuvriendelijke materialen en processen in de productie van hun verlichting. LED-verlichting is bijvoorbeeld veel energiezuiniger dan traditionele gloeilampen, waardoor Catellani & Smith niet alleen prachtige verlichting ontwerpt, maar ook bijdraagt ​​aan het verlagen van de CO2-uitstoot.

Kortom, als u op zoek bent naar een verlichtingsmerk dat elegantie, verfijning en kwaliteit biedt, dan is Catellani & Smith zeker iets om in gedachten te houden. Van innovatieve LED-technologie tot organische ontwerpen geïnspireerd op de natuur, dit merk maakt prachtige en duurzame verlichting die perfect past bij uw interieur.