CTO – lighting

CTO Lighting

is een verlichtingsmerk dat bekend staat om zijn prachtige en kwalitatief hoogwaardige armaturen. Het merk is opgericht in 1997 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een van de meest toonaangevende verlichtingsproducenten ter wereld. CTO Lighting richt zich op het leveren van unieke en stijlvolle armaturen die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn.

Een van de meest bekende armaturen van CTO Lighting is de Array wandlamp. Dit is een stijlvolle en elegante wandlamp die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en afwerkingen. De Array wandlamp heeft een unieke geometrische vorm die hem onderscheidt van andere wandlampen op de markt. Het licht wordt op een subtiele manier verspreid door de armatuur, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat.

Een andere bekende armatuur van CTO Lighting is de Nimbus hanglamp. Dit is een eigentijdse en minimalistische hanglamp die verkrijgbaar is in verschillende maten en afwerkingen. De Nimbus hanglamp heeft een unieke vorm en wordt geleverd met verschillende lichtbronnen, waardoor de lamp een veelzijdige optie is voor veel verschillende interieurs.

Een andere populaire armatuur van CTO Lighting is de Ring wandlamp. Deze tafellamp heeft een unieke organische vorm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. De Ring wandlamp  biedt een zacht en warm licht en is een uitstekende keuze voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Subheading