Merk

Edra

Een toonaangevend meubelmerk dat innovatie en luxe belichaamt, heeft wereldwijd bewondering geoogst voor zijn buitengewone ontwerpen. Hun meubelstukken zijn ware kunstwerken, gemaakt met ongeëvenaard vakmanschap en oog voor detail.

Een van de iconische ontwerpen van Edra is de "Sofa Boa" ontworpen door de gerenommeerde ontwerper Campana Brothers. Deze bank fascineert met zijn kronkelige, slangachtige vorm die een uniek gevoel van beweging en comfort creëert. Een ander opmerkelijk stuk is de "Cipria" fauteuil, een elegant meesterwerk ontworpen door de visionaire Francesco Binfaré. Deze stoel combineert esthetiek met functionaliteit, waarbij comfort en stijl naadloos samenkomen.

Naast deze meesterwerken staat Edra ook bekend om de "Favela" stoel, een creatie van de Campana Brothers die organische materialen combineert met een eigentijds ontwerp, en de "On The Rocks" sofa, ontworpen door Francesco Binfaré, die speelt met geometrische vormen en een uitzonderlijk comfort biedt.

Edra's ontwerpen gaan verder dan meubilair; het zijn ervaringen op zichzelf. Elk stuk vertelt een verhaal, een verhaal van innovatie, passie en ambacht. Door hun unieke ontwerpen blijft Edra een pionier in de wereld van hedendaagse meubelkunst, waarbij ze de grenzen van creativiteit blijven verleggen en de normen van elegantie herdefiniëren.

Sitemap

Navigatie

Over

Novalis.O

Bezoek onze prachtige showroom, gelegen aan De Lind 67 in Oisterwijk. Wij zijn trots om ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten te presenteren die passen bij uw interieur en levensstijl.

De Lind 67
5061 HV Oisterwijk
info@novaliso.nl
+31 13 528 81 09

Showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 18:00 uur
Woensdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 18:00 uur
Vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
2 juni 13.00-17.00 uur
© 2024 Novalis.O