Merk

Emmemobili

Italiaanse Meesterwerken voor Jouw Interieur

Elegante Erfenis

EmmeMobili, gevestigd in Cantù, Italië, is een symbool van verfijnde Italiaanse meubelkunst. Met een erfenis die teruggaat tot 1879, heeft het merk een rijke geschiedenis in het creëren van elegante, tijdloze meubelstukken die vakmanschap en design perfectioneren.

Luxe in Hout

Een van de opvallende kenmerken van EmmeMobili is hun gebruik van hoogwaardige houtsoorten. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap in het bewerken van hout, waarbij elk meubelstuk zorgvuldig wordt vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van het materiaal te accentueren. Van warm eiken tot verfijnd walnoot, EmmeMobili's meubels ademen een onmiskenbare luxe uit.

Verfijnd Design

EmmeMobili's ontwerpen combineren klassieke elegantie met eigentijdse flair. Elk meubelstuk is doordrenkt met verfijnde details en aandacht voor symmetrie, waardoor een tijdloze esthetiek ontstaat die moeiteloos past in diverse interieurstijlen. Of het nu een chique dressoir, een sierlijke eettafel of een comfortabele fauteuil is, EmmeMobili's meubels zijn statements van smaak en klasse.

Op Maat Gemaakte Pracht

EmmeMobili biedt niet alleen prachtige collecties, maar ook op maat gemaakte meubeloplossingen. Elk stuk kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van de klant, waardoor een uniek meesterwerk ontstaat dat perfect aansluit bij de levensstijl en visie van de eigenaar.

Sitemap

Navigatie

Over

Novalis.O

Bezoek onze prachtige showroom, gelegen aan De Lind 67 in Oisterwijk. Wij zijn trots om ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten te presenteren die passen bij uw interieur en levensstijl.

De Lind 67
5061 HV Oisterwijk
info@novaliso.nl
+31 13 528 81 09

Showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 18:00 uur
Woensdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 18:00 uur
Vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
1 sept. 13.00-17.00 uur
© 2024 Novalis.O