Flexform

Flexform: high-end Italiaans design met exclusiviteit en comfort
Het Italiaanse meubelmerk Flexform staat bekend om hun high-end design meubels die gekenmerkt worden door exclusiviteit, comfort en tijdloze elegantie. Het merk heeft zijn roots in de jaren ’50 waarin het begon als een ambachtelijke werkplaats voor het produceren van vlechtwerk. Na verloop van tijd groeide het bedrijf uit tot een gerenommeerd internationaal meubelmerk, dat bekend staat om zijn hoogwaardige design meubelen.

Soft Dream – comfortabel en stijlvol
Een van de populairste modellen van Flexform is de Soft Dream bank. Dit model wordt gekenmerkt door zijn zachte en comfortabele zitkussens die de bank een uitnodigende uitstraling geven. Zijn strakke lijnen maken deze bank tegelijkertijd stijlvol en elegant. De Soft Dream is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Cestone – minimalistisch en flexibel
Een ander opvallend ontwerp van Flexform is de Cestone bank. Dit model kenmerkt zich door zijn minimalistische uitstraling en flexibiliteit. De bank is opgebouwd uit verschillende modules die op verschillende manieren kunnen worden samengesteld. Hierdoor is de Cestone bank uiterst geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. De bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofsoorten en past goed in moderne interieurs.

Groundpiece – een stijlvol pronkstuk
De Groundpiece bank van Flexform is een echt pronkstuk dat meteen in het oog springt. Het model heeft een uniek design met dikke kussens die rusten op een strakke aluminium basis. De Groundpiece bank is niet alleen mooi om te zien, hij zit ook bijzonder comfortabel. Het model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofsoorten en is een echte aanwinst voor elke high-end woonkamer.

Zeno – liefde voor details
Een ander favoriet Flexform model is de Zeno bank, die gekenmerkt wordt door zijn liefde voor details en vakmanschap. Het ontwerp is strak en tijdloos en de aandacht voor details is overal aanwezig, van de mooie stiksels tot aan de verfijnde poten. De Zeno bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofsoorten, en past goed in een modern en elegant interieur.
Flexform is een merk dat staat voor hoogwaardig design. Elk model is gemaakt met aandacht voor details, vakmanschap en exclusiviteit. De meubels van Flexform zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook bijzonder comfortabel en tijdloos. Door de zorgvuldige keuze van materialen en kleuren passen de modellen van Flexform goed in elke high-end woonkamer en geven ze een extra touch aan het interieur. Kortom, Flexform is een merk dat zeker de moeite waard is om te ontdekken voor iedereen die op zoek is naar exclusieve en comfortabele designmeubelen.
Direct naar de Flexform banken | Flexform fauteuils | Flexform eetkamerstoelen | Flexform salontafels | Flexform Outdoor