Porro

Porro is een Italiaans meubelmerk dat sinds 1925 bekend staat om zijn ambachtelijke vakmanschap en oog voor detail. Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige meubels die tijdloos zijn in stijl en kwaliteit. Porro’s collecties omvatten onder andere kasten, tafels, stoelen en accessoires voor thuis en op kantoor.

Porro’s meubels zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers zoals Piero Lissoni en GamFratesi, en hebben vele designprijzen gewonnen. Het merk is er trots op dat elk stuk met zorg en aandacht voor detail wordt gemaakt in hun fabriek in Italië.

Porro Storage: garderobekasten op maat

Een van de specialiteiten van Porro is de Porro Storage-collectie, waarin garderobekasten op maat worden gemaakt. Deze kasten zijn ontworpen om aan de individuele behoeften van de klant te voldoen en worden vervaardigd met dezelfde aandacht voor detail en vakmanschap als alle andere meubels van Porro.

Porro Storage biedt een breed scala aan opties voor het ontwerpen van de perfecte garderobekast. Klanten kunnen kiezen uit verschillende materialen, zoals houtfineer, glas en metaal, en kunnen de afwerking en kleuren aanpassen aan hun persoonlijke smaak. Bovendien kan de kast worden uitgerust met verschillende accessoires, zoals kledingliften, uittrekbare planken en laden, om aan de individuele behoeften van de klant te voldoen.

Porro Storage-kasten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De ontwerpen zijn eigentijds en elegant, met strakke lijnen en slanke profielen die passen bij verschillende interieurstijlen. De garderobekasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, waardoor ze perfect zijn voor zowel grote als kleine ruimtes.