B&B Italia Camaleonda | Italiaanse designmeubels bij Novalis.O

Mario Bellini | 2020

B&B Italia Camaleonda

B&B Italia Camaleonda

Een klassieker uit 1970 die met een fraaie upgrade zijn come-back heeft gemaakt in de collectie: De B&B Italia Camaleonda. Deze bijzondere modulaire designbank is met stip de meest dynamische sofa uit de gehele collectie. Speel eenvoudig met de opstellingen door elementen los van elkaar...

B&B Italia Camaleonda

Een klassieker uit 1970 die met een fraaie upgrade zijn come-back heeft gemaakt in de collectie: De B&B Italia Camaleonda. Deze bijzondere modulaire designbank is met stip de meest dynamische sofa uit de gehele collectie. Speel eenvoudig met de opstellingen door elementen los van elkaar te plaatsen. Loskoppelen en aan elkaar aansluiten gaat eenvoudig door de klemmen en ringen die aan de sofa worden bevestigd. Zo wisselt u met het grootste gemak de verschillende hoofdsteunen, armleuningen, het chaise longue element, de zitelementen en poefs. Of kies ervoor om de bank wisselend als een vaste module of verschillende losse eilandjes te plaatsen. De ontwerper van deze sofa, Mario Bellini en B&B Italia hebben intensief samengewerkt voor het herintroduceren van dit klassieke ontwerp. Het design heeft zijn esthetische eigenschappen, afmetingen en configuratie mogelijkheden zoals het originele ontwerp behouden. Midden in een ruimte zal de sofa perfect staan, gezien hij van iedere zijde is afgewerkt. Als een eiland zal de Camaleonda de ruimte opdelen door middel van optimaal comfort. Speel met hoogte, diepte, stof, leder en kleur om dit sterke ontwerp een persoonlijke twist te geven. Zo leent de sofa zich bijvoorbeeld prima voor het combineren van verschillende stof en leder soorten. De sofa is opgevuld dons bekleed polyurethanen. Het skelet van de sofa is opgebouwd uit houten panelen en wordt gedragen door ronde beukenhouten poten. Welke combinatie u ook maakt, de sofa zal ongetwijfeld zijn indruk achterlaten. Wellicht doet de sofa u denken aan een ander ontwerp uit de collectie van B&B Italia, namelijk de Tufty familie. Neem bijvoorbeeld de B&B Italia Tufty-time sofa, ook wel het neefje van de Camaleonda, minder klassiek en een wat speelser en moderner ontwerp. B&B Italia Camaleonda afmetingen en specificaties Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkb&B Italia
 • ModelCamaleonda
 • Afmetingen De Camaleonda bestaat uit 15 verschillende elementen van 96 cm breed x 96 cm diep en twee elementen met een afmetingen van 66 cm x 96 cm. Wij informeren u graag over de ontelbare mogelijkheden van deze designbank.
 • UitvoeringenDeze prachtige modulaire sofa is verkrijgbaar in diverse luxe stof- en ledersoorten.
  Wij nodigen u uit om deze prachtige kwaliteiten uitgebreid in onze showroom te komen bekijken.
 • Jaartal2020
 • Bijzonderheden Door een uniek kliksysteem gemakkelijk thuis te transformeren in verschillende stijlen.
 • Hoogte Afwisselend 57 cm en 55 cm
 • Zithoogte40 cm
 • OntwerperMario Bellini

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product