B&B Italia Husk | Italiaanse designmeubels | topdesign bij Novalis.O

Patricia Urquiola | 2011

B&B Italia Husk Fauteuil

De B&B Italia Husk fauteuil maakt onderdeel uit van de succesvolle Husk serie. De Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola heeft comfort op een speelse noch charmante wijze in één design weten te combineren. Wat ons betreft is met de Husk familie een nieuwe klassieker geboren. Van modern tot klassiek: in vrijwel ieder...

De B&B Italia Husk fauteuil maakt onderdeel uit van de succesvolle Husk serie. De Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola heeft comfort op een speelse noch charmante wijze in één design weten te combineren. Wat ons betreft is met de Husk familie een nieuwe klassieker geboren. Van modern tot klassiek: in vrijwel ieder interieur zal deze fauteuil zijn stempel drukken en een onuitwisbare indruk achterlaten. Zowel in optisch als comfortabel opzicht.  De uiterst zachte kussens maken dat u urenlang achtereen kan genieten van omhullen comfort. Het te uitneembare kussen is gehuld in een schaal van gerecycled materiaal. Alsof er een donzen dekbed om u heen wordt geslagen. Het onderstel van de Husk fauteuil is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, namelijk: Grijs, licht eiken of kunstof zwart. De Husk fauteuil is opgebouwd uit een kunststof omhulsel en een reeks van zachte kussens. Het onderstel, de schalen en het kussen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Er zijn drie maten ontwikkeld die de schaal van de stoel vullen met optimaal comfort. Het is mogelijk drie verschillende maten kussens in de schelp te plaatsen: De grootste voorziet u van nek en armondersteuning. Het middelste formaat geeft de stoel een wat luchtigere uitstraling, maar behoud optimaal comfort. Dan is er nog een kussen verkrijgbaar die enkel de schelp van de stoel bekleed. Met dit formaat kussen creëert u een wat rankere fauteuil. Naast de vele opties qua stof of lederen bekleding van deze kussens, maakt u de stoel helemaal persoonlijk door het kiezen van een kleur schelp naar wens. Een zwarte, witte of ' dove grey ' kleur behoort tot deze mogelijkheden. De Husk serie is verder uitgebreid met een evenzo heerlijke Husk sofa, Husk bed, Husk eetkamerstoel en Husk bijzettafel.

B&B Italia Husk fauteuil afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkb&B Italia
 • ModelHusk
 • Afmetingen De Husk is verkrijgbaar met drie soorten kussens: standaard, groot en omhullend of met hoofdsteun. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 • UitvoeringenKussens verkrijgbaar in diverse luxe stoffen en leersoorten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 • Jaartal2011
 • OnderstelZwart gelakt polyurethaan; grijs of geborsteld licht massief eiken; of wit, zwart, oranje, lichtblauw of zuurgroen gelakt aluminium
 • OntwerperPatricia Urquiola
 • SchaalWit, zwart, rood, geel of tortora kunststof Hirek®

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product