Edra Standalto sofa - Novalis.O

Francesco Binfaré | 2022

Edra Standalto sofa

Maak kennis met het nieuwste familie lid binnen de collectie van Edra: de Standalto. In dit ontwerp is zowel de Standard sofa als de Grande Soffice terug te zien. De hoge pootjes tillen het elegante...

Maak kennis met het nieuwste familie lid binnen de collectie van Edra: de Standalto. In dit ontwerp is zowel de Standard sofa als de Grande Soffice terug te zien. De hoge pootjes tillen het elegante ontwerp en ultiem comfort van de grond. De arm- en rugleuningen zijn net als bij de Standard sofa individueel van elkaar te buigen. Nóg een overeenkomst die de Standalto heeft met zijn familieleden is de succesvolle Gellyfoam vulling die zich geheel vormt naar uw lichaam. Deze vulling in combinatie met de technische mogelijkheden biedt deze sofa u uiterst topcomfort. De rug en armleuningen zij moeiteloos te vervormen zodat u naar wens en behoefte een positie in kan nemen. In combinatie met de Smart cushions en het Gellyfoam voorziet de Edra Standalto u van ultiem zitcomfort. In tegenstelling tot een veer veert het Gellyfoam niet terug, maar vormt het zich in u heen. De verscheidenheid aan vormen en dieptes van elementen maken het mogelijk verschillende composities te creëren. Een actieve of meer passieve zit is te realiseren met deze tijdloze Edra Standalto. Dankzij de vele stoffen die mogelijk zijn binnen de collectie van Edra is het mogelijk de bank zo te creëren dat hij geheel aansluit aan uw wensen en behoeften. Uiteraard bent u bij Novalis.O van harte welkom alle opties en mogelijkheden te komen bekijken.

Afmetingen en specificaties Edra Standalto sofa

Download hier alle afmetingen en specificaties van de Edra Standalto sofa

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkedra
  • ModelEdra Standalto
  • UitvoeringenEdra kent verschillende stoffen hoog van kwaliteit in zijn collectie, u bent van harte welkom deze te komen bekijken bij Novalis.O in Oisterwijk.
  • Jaartal2022
  • Zithoogte46 cm
  • OntwerperFrancesco Binfaré

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product