Evolution21 Bubble sofa | Exclusieve designmeubels bij Novalis.O

Karine Bonjean | 2021

Evolution21 The Bubble

Een uniek en prachtig designmeubel. De Evolution21 Bubble Sofa is een uiterst onderscheidend ontwerp en valt op door de ronde organische vormen en het zachte uiterlijk. Het is een designbank dat families samenbrengt en haast garant staat voor een knusse en gezellige avond. Deze modulaire designbank bestaat uit 8 verschillende...

Een uniek en prachtig designmeubel. De Evolution21 Bubble Sofa is een uiterst onderscheidend ontwerp en valt op door de ronde organische vormen en het zachte uiterlijk. Het is een designbank dat families samenbrengt en haast garant staat voor een knusse en gezellige avond. Deze modulaire designbank bestaat uit 8 verschillende elementen die tot verrassende opstellingen leiden en eindeloos te combineren zijn. Niet enkel de opstelling is variabel, maar ook het zitcomfort en afwerking van de sofa. Zo zijn er uiteraard verschillende stofuitvoeringen verkrijgbaar en daarbij is er ook de keuze uit twee type zitcomfort. Voor optimaal gebruiksgemak is het mogelijk een element toe te voegen als coffee table. Compleet wordt de zithoek met het speciaal voor de sofa ontworpen vloerkleed  Flori en ruime keuze aan sierkussens.

Uitvoeringen
Personaliseer de Evolution21 Bubble sofa geheel naar smaak want naast de grote verscheidenheid in opstellingen heeft u ook nog eens de keuze uit diverse afwerkingsmogelijkheden en rijke stoffen. En uniek is de keuze uit hardheid van de kussens. Zo kunt u kiezen voor stevigere kussens die het mogelijk maken goed rechtop te kunnen zitten en waarmee een uiterst goede ondersteuning krijgt. Of u kiest ervoor om heerlijk weg te zakken in extra zachte kussens. Wat kiest u?

Karine Bonjean
De designer achter deze unieke designbank is de Belgische Karine Bonjean. Een doorgewinterde vakvrouw met oog voor detail. Haar kennis van stoffen en materialen is ongeëvenaard. Logische keuze dat juist zij gekoppeld is aan het bijzondere merk Evolution21.    

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkevolution21
 • ModelThe Bubble
 • Afmetingen B: 90 cm x D: 90 cm x H: 82 cm
  Zithoogte: 45 cm
 • Jaartal2021
 • OnderstelMetalen behuizing afgewerkt met notenhout
 • OntwerperKarine Bonjean

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product