Flexform Gregory - Novalis.O

Antonio Citterio | 2021

Flexform Gregory

Flexform Gregory

Flexform heeft door de jaren heen verschillende modulaire zitsystemen aan zijn collectie weten toe te voegen. Ondanks dit ruime aanbod is ieder ontwerp uniek. Zo verbaast het ons niet dat de Gregory sofa, vrij nieuw in de collectie van Flexform, ook voorzien is van vele diverse mogelijkheden. Telkens...

Flexform Gregory

Flexform heeft door de jaren heen verschillende modulaire zitsystemen aan zijn collectie weten toe te voegen. Ondanks dit ruime aanbod is ieder ontwerp uniek. Zo verbaast het ons niet dat de Gregory sofa, vrij nieuw in de collectie van Flexform, ook voorzien is van vele diverse mogelijkheden. Telkens weer weet Flexform te verassen met vernieuwende en onderscheidende modellen. Koppel de verschillende elementen binnen de Gregory serie aan elkaar en creëer daarmee de meest geschikte opstelling voor uw ruimte. Van een royale zithoek tot eenvoudige rechte sofa, ultiem comfort is u gegarandeerd. Om u te kunnen voorzien van zowel een actieve of lounge zitting is er ook de Gregory XL versie. Met een open element krijgt de zithoek een doorbreking, wat zorgt voor een luchtig en open geheel. Wat de collectie van Flexform zo sterk maakt is de mogelijkheid verschillende elementen van verschillende collecties samen te voegen. Zo zal een Flexform Fly tafel bijvoorbeeld perfect passen in een opstelling met de Gregory sofa. Gaat u voor een opstelling met een open element? Pas dan bijvoorbeeld een Fly tafel toe die u zal voorzien van optimaal comfort. Het toevoegen van een over zettafel kent niet alleen een functioneel, maar ook visueel fraai doeleinde. Kenmerkend voor de Gregory sofa is toch wel het onderstel. Een uniek en stoer metalen onderstel dat wordt verzacht dankzij het tuig leder dat er op verwerkt is. Deze combinatie van materialen geven de sofa een stoer, noch elegant uiterlijk. Zitkussens worden ondersteunt door het als het ware gevlochten leder. Het detail van de kussens mag niet onopgemerkt blijven. De kussens worden namelijk omlijnt door een bies, waardoor de sofa extra zacht van karakter wordt. Overigens zijn deze kussens gevuld met hoogwaardig ganzendons. De mogelijkheden zijn eindeloos, naast de verschillende afmetingen, stof- en leder soorten is het ook mogelijk het onderstel aan te passen naar uw wens. De aluminium gegoten poten zijn ook verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Of u nu gaat voor een royale zithoek of een rechte sofa, ongetwijfeld zal de Gregory u voorzien van optimaal zitcomfort.

Flexform Gregory afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkflexform
 • ModelGregory
 • Afmetingen Diverse afmetingen en composities mogelijk. Bij Novalis.O in Oisterwijk staan wij klaar u te voorzien van al deze mogelijkheden.
 • UitvoeringenDiverse stof- en leder soorten zijn mogelijk toe te passen op deze sofa.
 • Jaartal2021
 • OnderstelHet aluminium onderstel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Een satijn, geborsteld metalen, chrome of zwart chromen onderstel behoort bijvoorbeeld onder deze mogelijkheden.
 • OntwerperAntonio Citterio

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product