FreiFrau Leya Barkruk - Novalis.O

Hoffman design

FreiFrau Leya Barkruk

Succesvol zitcomfort is u al gegarandeerd met de FreiFrau Leya Lounge chairs en eetkamerstoelen. Het comfort van de eetkamerstoelen is vrijwel net zo hoog als die van de barkrukken. Met...

Succesvol zitcomfort is u al gegarandeerd met de FreiFrau Leya Lounge chairs en eetkamerstoelen. Het comfort van de eetkamerstoelen is vrijwel net zo hoog als die van de barkrukken. Met een ruime zitdiepte en breedte wordt met deze serie aan barstoelen een optimale zit comfort gecreëerd waaraan u uren kan genieten aan een bar of keukeneiland. Er zijn verschillende hoogtes verkrijgbaar voor zowel de zithoogte als de armleuningen. Voor een rankere stoel kunt u kiezen voor een barstoel zonder armleuning. Het is ook mogelijk te kiezen voor een half hoge of hoge armleuning. De FreiFrau barkrukken onderscheiden zich van andere barkrukken. De stoelen voorzien u voorzien van comfort voor zowel een lange- als kortdurende zit. U zal vrijwel geen verschil merken tussen de eetkamerstoelen en de hogere barstoelen in comfort door de volwaardige zitting. Een snelle maaltijd aan een keukeneiland, een gezellige borrelavond of een werkdag aan een hogere bar: Met de FreiFrau Leya barkrukken bent u in ieder geval verzekerd van langdurig zitcomfort. De barkrukken zijn zowel draaibaar als vast te verkrijgen door de verschillende mogelijkheden in onderstellen. Met de centrale voet is het mogelijk te variëren in hoogte. Met het vaste onderstel zijn er verschillende hoogtematen te krijgen zodat voor vrijwel iedere barhoogte de barstoel is toe te passen. Net zoals bij de eetkamerstoelen is het bij de barkrukken mogelijk een contrast te creëren met de binnen en buitenkant van de zitting. Ook het onderstel is uit te voeren in verschillende afwerken, bijvoorbeeld in een Brass, black of andere RAL kleur.

Hoffmann Kayleyss Design

Deze mooie Leya collectie is te danken aan het sterke duo Birgit Hoffmann en Christoph Kayleyss. Beide afgestudeerd als Industrieel ontwerpers in Duitsland. In het jaar 2012 is Hoffmann Kayleys Design geboren, waarna al snel veel nieuwe en innoverende ontwerpen volgden. HoffmannKayleyss design richt zich vooral op meubel en interieurdesign. Alle ontwerpen kenmerken zich door functionaliteit en een organische, noch klassieke uitstraling. Met hoogc comfort als prioriteit blijft het duo komen met de meest verassende en tijdloze creaties.

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkfreifrau
  • ModelLeya
  • Afmetingen De FreiFrau Leya barkruk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Ook is het mogelijk geen, een lage of hoge armleuning te kiezen.
  • UitvoeringenVele stof en leder combinaties mogelijk, daarnaast ook een ruime keuze onderstel, hoogte van arm en zit.
  • OnderstelVerschillende varianten en afwerkingen mogelijk.
  • OntwerperHoffman design

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product