Freifrau Leya Lounge Chair - Novalis.O

Hoffman design

Freifrau Leya Lounge Chair

Binnen de familie van de Leya serie die FreiFrau in zijn collectie heeft, behoort ook de Leya Lounge chair. Door het design duo Birgit Hoffmann en Crhistoph Kayleyss is deze serie opgezet. De serie kent zowel functionele als comfortabele eigenschappen. Het functionele aspect doet niet af aan de warme uitstraling van deze...

Binnen de familie van de Leya serie die FreiFrau in zijn collectie heeft, behoort ook de Leya Lounge chair. Door het design duo Birgit Hoffmann en Crhistoph Kayleyss is deze serie opgezet. De serie kent zowel functionele als comfortabele eigenschappen. Het functionele aspect doet niet af aan de warme uitstraling van deze lounge fauteuils. Met de gecapituleerde, noch strak bekleedde zitting is er een fauteuil ontworpen. Het loungen op deze fauteuil wordt nog aangenamer door het toevoegen van de bijhorende Leya ottoman. Kenmerkend voor de collectie is de elegantie die wordt gedragen door een luchtig onderstel. Vrijwel alle opties zijn mogelijk binnen deze ruime collectie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de binnenzijde in het leder te laten bekleden en de buitenzijde contrasterend met een stof naar keuze. Door een mooie samenwerking met het merk Kvadrat heeft u de keuze tussen de meest mooie stoffen hoog in kwaliteit. FreiFrau biedt u daarnaast een tal aan leder soorten die toe te passen zijn op de fauteuil. Maak een combinatie van leder, kleur, stof of ga voor één soort bekleding. Kortom: Variaties en mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor u dé fauteuil kan samenstellen die optimaal aan uw wensen voldoet.  Door de optie het onderstel uit te voeren met een centrale voet is het mogelijk de fauteuil te draaien terwijl u zit. Of hangt of schommelt u liever op de fauteuil tijdens het ontspannen? Wederom is dit mogelijk door te kiezen voor een schommelfauteuil of de Leya fauteuil te bevestigen aan het plafond. Nieuw binnen de familie is de FreiFrau Leya Cocktail chair.

Birgit Hoffmann, Christoph Kahleyss

Het duo is sinds 2012 bij elkaar gekomen en richtte de design studio HoffmannKayleyss Design op. Naast Freifrau heeft deze samenwerking ook gezorgd voor mooie toevoegingen binnen de collectie van Janua.  Alle ontwerpen zijn voorzien van functionaliteit en elegantie. Enkel met de beste materialen wordt gewerkt om daarmee te komen tot tijdloze en unieke stukken.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkfreifrau
 • ModelLeya Lounge Chair
 • Afmetingen B: 71 cm x D: 85 cm x H: 88 cm

  Zit hoogte: 42 cm
  Zit diepte: 57 cm
 • UitvoeringenVerschillende stof en leder soorten verkrijgbaar, daarbij ook diverse onderstellen mogelijk.
 • OntwerperHoffman design

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product