Gallotti & Radice Kumi Credenza - Novalis.O

Carlo Colombo | 2020

Gallotti & Radice Kumi Credenza

Gallotti & Radice Kumi Credenza

De Gallotti & Radice Kumi Credenza dressoir is een organisch en elegant dressoir ontworpen door Carl0 Colombo. Met zowel deuren als lades biedt het dressoir optimaal de mogelijkheid voor opbergen. Er is efficiënt gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte door de deuren aan...

Gallotti & Radice Kumi Credenza

De Gallotti & Radice Kumi Credenza dressoir is een organisch en elegant dressoir ontworpen door Carl0 Colombo. Met zowel deuren als lades biedt het dressoir optimaal de mogelijkheid voor opbergen. Er is efficiënt gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte door de deuren aan de zijkant en lades in het centrale deel te verwerken van de kast. Ook is er gedacht aan de mogelijkheid accessoires of andere toebehoren tentoon te stellen door een open vak te creëren. Het vakmanschap van Gallotti & Radice is wederom terug te zien in de collectie sideboards. Ondanks de grote opbergmogelijkheid oogt het dressoir luchtig door de organisch ronde afwerking en het onderstel wat de kast draagt. De metalen ranke pootjes geven de kast een verfijnd en elegante uitstraling. Het frame bestaat uit met essenhout zwart of walnoot afwerking. Voor het topblad is er de mogelijkheid tussen marmer of gelakt glas. Heeft u de details waaraan is gedacht door de handgrepen in het metaal of Fango kleur al opgemerkt? Of u nu kiest voor de zwarte structuur met Calacatta marmer of zwart gelakt glas of voor de Walnoot structuur met Calacatta marmer, liquorice, blauw grijs of groen/grijs gelakt glas: deze prachtige kast zal zowel functioneel als visueel voldoen aan al uw wensen.

Carl0 Colombo

Dit prachtige ontwerp is te danken aan een goede samenwerking tussen Gallotti & Radice en Carlo Colombo. In 1993 afgestudeerd als architect aan de Polytechnische Universiteit in Milaan. Na vele vruchtbare samenwerkingen met merken uit het hoogste segment, zoals: DePadova, Emmemobili, Flexform, Penta, Poliform en uiteraard Galotti & radice werd hij in 2004 in Tokyo benoemd tot designer van het jaar en won hij niet twee, drie maar vier keer de International Design Award.

Gallotti & Radice Kumi Credenza afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkgallotti & Radice
 • ModelKumi Credenza
 • Afmetingen B: 143 cm x D: 50 cm x H: 75 cm
  B: 194 cm x D: 50 cm x H: 75 cm
 • Jaartal2020
 • OnderstelMetaal brons
 • OntwerperCarlo Colombo

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product