Gallotti & Radice Clemo - Novalis.O

Massimo Castagna
 | 2021

Gallotti & Radice Clemo

De Gallotti & Radice Clemo salontafel, ontworpen door top designer Massimo Castagna. Deze salontafel is een voorbeeld van een tal aan prachtige ontwerpen die aan de collectie is toegevoegd. Van dit model zijn drie maten beschikbaar: Groot, middel en klein. De serie van drie zullen prachtig bij elkaar staan. Echter...

De Gallotti & Radice Clemo salontafel, ontworpen door top designer Massimo Castagna. Deze salontafel is een voorbeeld van een tal aan prachtige ontwerpen die aan de collectie is toegevoegd. Van dit model zijn drie maten beschikbaar: Groot, middel en klein. De serie van drie zullen prachtig bij elkaar staan. Echter zullen de salontafels ook op zich zelf  een ware toevoeging aan bijvoorbeeld uw zithoek. Helemaal persoonlijk maakt u het met de diversiteit aan marmer soorten die mogelijk zijn. Uniek maakt deze salontafel de rond afgewerkte poten van het onderstel en de mogelijkheid de tafels te combineren door te tafels over elkaar te plaatsen. Varieer met de uitvoeringen wit Carrara marmer, Fior di Pesco marmer, Calacatta Oro marmer of een Ceppo grijs/stenen marmer of ga voor een harmonieus geheel door de salontafels uit te laten voeren in een afwerking. Ongetwijfeld zullen deze salontafels uw zithoek of andere betreffende ruimte voorzien van optimaal functioneel en oogstrelende toevoeging.

Massimo Castagna

Ontwerper en architect afgestuurd aan de Polytechnische Universiteit van Milaan. Tegenwoordig richt hij zich voornamelijk op interieurontwerp en design. Een diversiteit aan elegante, luxueuze en innoverende ontwerpen zijn te danken aan de Italiaanse designer. Dankzij vele, intensieve samenwerkingen met top merken, waaronder Gallotti & Radice worden er steeds weer vernieuwende en verassende ontwerpen en designstukken toegevoegd.

Gallotti & Radice Clemo afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkgallotti & Radice
 • ModelClemo
 • Afmetingen Diameter: 120 cm x H: 28 cm
  Diameter: 90 cm x H: 31,5 cm
  Diameter: 49 cm x H: 40 cm
 • UitvoeringenMarmer: Carrara wit, Calafata Vagli oro, Fior di pesco
  Metaal: Hand geborsteld metaal
  Steen: Ceppo (grijs)
 • Jaartal2021
 • Vormrond
 • OntwerperMassimo Castagna


  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product