Gallotti & Radice Haumea salontafel - novalis-o

Massimo Castagna
 | 2015

Gallotti & Radice Haumea salontafel

Een glazenblad van 10 mm dik extra licht geharde glazen rust op een uniek onderstel. Door het glazen blad krijgt vooral het onderstel veel aandacht, niet onterecht. Het onderstel is als het waren opgedeeld uit drie stukken. Deze drie stukken zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Het mooie detail van deze salontafel...

Een glazenblad van 10 mm dik extra licht geharde glazen rust op een uniek onderstel. Door het glazen blad krijgt vooral het onderstel veel aandacht, niet onterecht. Het onderstel is als het waren opgedeeld uit drie stukken. Deze drie stukken zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Het mooie detail van deze salontafel is toch wel het cilinder van gepolijst messing, met de hand gepolijst, verkoperd, zwart verchroomd, wit gelakt of glazen vernikkeld metaal. De cirkel bovenop het blad kan wederom worden afgewerkt in gepolijst messing, zwart verchroomd, gepolijst vernikkeld of wit gelakt messing. De salontafel is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kan de kleine variant worden toepast als koffietafel, overzet tafel of gewoon als decoratief pronkstuk in de ruimte. Zo zijn er nóg drie varianten, bijvoorbeeld met een diameter van 80 cm en 120 cm. Deze salontafel heeft een modern noch retro uitstraling en onderscheid zich door het onderstel dat het mooie massieve blad draagt. Deze salontafel zal ongetwijfeld de aandacht trekken in de ruimte en een luxe middelpunt zijn in iedere zithoek. De collectie breid zich verder uit met een eetkamertafel Haumea-T. Gallotti & Radice Haumea afmetingen en specificaties Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkgallotti & Radice
 • ModelHaumea
 • Afmetingen XS: Ø 50 x H 48
  S: Ø 50 x H 65
  M: Ø 80 x H 40
  L: Ø 120 x H 33
 • Jaartal2015
 • OnderstelDe Haumea bevat een onderstel van zwart openporig of roest gelakt hout gecombineerd met messing elementen. Messing is op verschillende manieren afgewerkt: helder messing, met de hand gepolijst, verkoperd messing of afgewerkt met zwart, verchroomd metaal.
 • OntwerperMassimo Castagna


  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product