Henge Ted - Novalis.O

Hilla Havkin | 2020

Henge Ted

De indrukwekkende Henge Ted tafel is een ontwerp van Hilla Havkin. De tafel bestaat uit een metalen blad afgewerkt in het Burnished Brass, zwart Burnisched Brass, Zwart metaal. De robuuste poten zijn uit te voeren in verschillende steen soorten. Door de natuurlijke materialen is de Ted tafel altijd uniek en verteld het zijn...

De indrukwekkende Henge Ted tafel is een ontwerp van Hilla Havkin. De tafel bestaat uit een metalen blad afgewerkt in het Burnished Brass, zwart Burnisched Brass, Zwart metaal. De robuuste poten zijn uit te voeren in verschillende steen soorten. Door de natuurlijke materialen is de Ted tafel altijd uniek en verteld het zijn eigen verhaal. De uiteenlopende collectie van Henge kent verschillende eetkamerstoelen. Neem bijvoorbeeld de Zagg eetkamerstoel, die met zijn strakke ontwerp perfect matcht bij de Henge Ted tafel. Maak uw eethoek compleet met een van de bijzondere en uitgesproken verlichting die Henge kent in zijn collectie.

Hilla Havkin

Hilla Havkin is in 1999 afgestudeerd als architect en richtte in 2005 Havkin Architects op.  De succesvolle architect haalt vooral haar inspiratie uit mensen die ze in het hedendaagse leven ontmoet. Daarnaast raakt ze ook geïnspireerd door de natuur, films, boeken en reizen die ze maakt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Hilla graag gebruik maakt van natuurlijke materialen en dit combineert en verwerkt met oog voor detail.

Henge Ted afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkhenge
 • ModelTed
 • Afmetingen B: 110 cm x D: 300 cm x H: 75 cm
  B: 110 cm x D: 340 cm x H: 75 cm

  Speciale afmetingen mogelijk (meerprijs)
 • UitvoeringenMetalen topblad en stenen poten, verkrijgbaar in diverse soorten.
 • Jaartal2020
 • OntwerperHilla Havkin

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product