Living Divani Floyd Hi 2 - Novalis.O

Piero Lissoni | 2020

Living Divani Floyd Hi 2

Living Divani Floyd-Hi 2

Binnen de familie Floyd in de collectie van Living Divani bevindt hoort ook de Floyd Hi 2 sofa. Deze toevoeging is in 2020 toegevoegd naar ontwerp van Piero Lissoni. Een bijzonder detail van deze serie is het onderstel. De metalen pootjes met een gunmetalen afwerking vallen iets naar buiten....

Living Divani Floyd-Hi 2

Binnen de familie Floyd in de collectie van Living Divani bevindt hoort ook de Floyd Hi 2 sofa. Deze toevoeging is in 2020 toegevoegd naar ontwerp van Piero Lissoni. Een bijzonder detail van deze serie is het onderstel. De metalen pootjes met een gunmetalen afwerking vallen iets naar buiten. De poten zijn eigen en uniek door de vorm waarin ze zijn vormgegeven. Wederom een modulaire bank die samen te stellen is naar wensen en behoefte. De rug en armleuningen zijn gemaakt van populieren en dennen hout, opgevuld met polyurethaanschuim. De vulling is bedekt met polyestfervezel en hars in combinatie met polyamide fluwelen steun. De rug en armkussens zijn gevuld met de hoogste kwaliteit ganzendons. Wat betreft de bekleding van dit top comfort is er de keuze uit verschillende stof en leder soorten.  

Living Divani Floyd-Hi 2 afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkliving Divani
  • ModelFloyd-Hi 2
  • Afmetingen De Divani Floyd-Hi2 kent meerdere mogelijkheden. Wij informeren u graag over de verschillende opties. Of download de specificaties zelf via de hyperlink in bovenstaande tekst.
  • Jaartal2020
  • OntwerperPiero Lissoni

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product