Minotti Alexander bank | Minotti Concept Store | topdesign bij Novalis.O

Rodolfo Dordoni

Minotti Alexander

Het veelzijdige design Alexander van Minotti kunt u op vele manieren samenstellen: afgeronde hoekbank, chaise longue, noem maar op.  Zowel in opstelling als in uitvoering zijn er legio mogelijkheden. Een prachtige modulaire sofa die zich kenmerkt door de speciale stiksels...

Het veelzijdige design Alexander van Minotti kunt u op vele manieren samenstellen: afgeronde hoekbank, chaise longue, noem maar op.  Zowel in opstelling als in uitvoering zijn er legio mogelijkheden. Een prachtige modulaire sofa die zich kenmerkt door de speciale stiksels op de hoek van de bank, de centrale naad op de kussens en op de hoge rug –en armleuning. Deze modulaire designbank bevat zowel ronde als rechte elementen die zeer fraai met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het onderstel wijkt af van het standaard pootjes-idee en geeft deze bank, zelfs in zijn grootste setting, een lichtvoetig uiterlijk. Dit onderstel mag wat ons betreft niet onopgemerkt blijven. Het brons kleurende aluminium frame is naast de verfijnde details in stiksels een kenmerk van puur vakmanschap. Kies voor de Alexander sofa met een hoge of lage rugleuning of positioneer zelf de hoge rug kussens geheel naar wens. Zo creëert u zelf de meest intieme hoekjes en comfortabele lounge gedeeltes. Graag denken wij met u mee met alle mogelijkheden, combinaties en opstellingen. Laat u uitgebreid informeren in onze ruime showroom over de diverse Minotti designs. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Minotti Alexander afmetingen en specificaties:

Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkminotti
  • ModelAlexander
  • Afmetingen Er zijn diverse afmetingen en opstellingen naar wens mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
  • UitvoeringenEr zijn vele stoffen en ledersoorten mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
  • OnderstelHet onderstel is verkrijgbaar in licht bronskleurige, aluminium staven
  • OntwerperRodolfo Dordoni

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product