Minotti Andersen Slim 90 Quilt - Novalis.O

Rodolfo Dordoni

Minotti Andersen Slim 90 Quilt

De Andersen Slim serie heeft hetzelfde uitgebalanceerde design, maar dan slanker. Deze slankere vorm is terug te zien in de dikte van de rug- en armleuningen. De Minotti Andersen Slim 90 Quilt is dus de sofa met slankere arm- en rugleuningen, een zitdiepte van 90 cm en een getuft ontwerp van het zitkussen. Dankzij de geringere...

De Andersen Slim serie heeft hetzelfde uitgebalanceerde design, maar dan slanker. Deze slankere vorm is terug te zien in de dikte van de rug- en armleuningen. De Minotti Andersen Slim 90 Quilt is dus de sofa met slankere arm- en rugleuningen, een zitdiepte van 90 cm en een getuft ontwerp van het zitkussen. Dankzij de geringere afmetingen van dit model, is het mogelijk deze ook in kleinere ruimtes te plaatsen, zoals bijvoorbeeld wachtruimten, halpartijen en suites. De Minotti Andersen collectie is zeer uitgebreid, zo zijn er naast deze sofa ook nog andere typen, zoals: Andersen Slim 90, Andersen Line Quilt, Andersen, Andersen Line, Andersen Armchair, Andersen Bed, Andersen Slim 103 Quilt, Andersen Bed Quilt, Andersen Slim 103, Andersen Lovechair en de Andersen Quilt.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelMinotti Andersen Slim 90 Quilt
 • Afmetingen Er zijn diverse afmetingen en opstellingen naar wens mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 • UitvoeringenVerkrijgbaar in luxe stoffen of leersoorten.
 • Bijzonderheden Het enkele zitkussen is verfraaid met een licht gewatteerd motief.
 • OnderstelHet onderstel bestaat uit een metalen frame van 30x15 mm en is afgewerkt met een laagje tin.
 • OntwerperRodolfo Dordoni

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product