Minotti Bellagio Bistrot tafel | Minotti Concept Store | topdesign Novalis.O

Gordon Guillaumier

Minotti Bellagio Bistrot

De Minotti Bellagio Bistrot tafel is het kleine zusje uit deze collectie. Met een diameter van 90 cm is het een ideale tafel voor een gezellig hoekje. De metalen buis van ø 80 cm dik is gelakt in een extra glanzende tinkleur met anti-vingerafdruk afwerking.  Bellagio collectie De Bellagio collectie...

De Minotti Bellagio Bistrot tafel is het kleine zusje uit deze collectie. Met een diameter van 90 cm is het een ideale tafel voor een gezellig hoekje. De metalen buis van ø 80 cm dik is gelakt in een extra glanzende tinkleur met anti-vingerafdruk afwerking.  Bellagio collectie De Bellagio collectie is een serie eettafels, salon –en bijzettafels met een modern en strak uiterlijk, ontworpen door Gordon Gauillaumier-design. Karakteristiek is de pure lijnvoering in het design. Alhoewel er vele versies zijn, zijn ze allemaal te herkennen aan het onderstel. Een ronde buis met een strakke, ronde voet. Omdat er vele uitvoeringen in materiaal, grootte en toepassing zijn ontworpen is er altijd wel een Bellagio die bij u past. Bekijk hier de andere familieleden uit deze prachtige Minotti collectie: Bellagio Dining Pewter, Bellagio Dining Wood, Bellagio Lounge, Bellagio Lounge Bronze en de Bellagio salon –en bijzettafels. Gordon Guillaumier is een gevierd designer met een paar prachtige diploma’s op zak. Zo studeerde hij af in industrieel design in Milaan en behaalde een jaar later hiervoor zelfs een master. De aftrap van zijn glanzende carrière begon toen hij zijn eerste meubelen ontwierp samen met niemand minder dan Rodolfo Dordoni.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelBellagio Bistrot
 • Afmetingen Diameter: 90 cm
  Hoogte: 72,5 cm
 • UitvoeringenOndanks het gebruik van zware materialen oogt het ontwerp licht. Het tafelblad is vervaardigd uit Calcatta marmer.
 • OnderstelHet onderstel bestaat uit een glanzend, metalen frame in de kleur tin.
 • OntwerperGordon Guillaumier

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product