Minotti Bellagio Dining Pewter | Minotti Concept Store | Novalis.O

Gordon Guillaumier

Minotti Bellagio Dining Pewter

De luxe eettafel Minotti Bellagio Dining Pewter dankt zijn naam aan de tinkleurige afwerking van het onderstel en is onderdeel van de tweedelige ‘houten’ serie binnen de collectie. Zo kunt u kiezen voor een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige eettafel en is het tafelblad beschikbaar in houtfineer, glanzend gelakt...

De luxe eettafel Minotti Bellagio Dining Pewter dankt zijn naam aan de tinkleurige afwerking van het onderstel en is onderdeel van de tweedelige ‘houten’ serie binnen de collectie. Zo kunt u kiezen voor een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige eettafel en is het tafelblad beschikbaar in houtfineer, glanzend gelakt zand, graniet of modderkleur. Welke overigens een prachtige afloop heeft aan de randen. Bellagio collectie De Bellagio collectie is een serie eettafels, salon –en bijzettafels met een modern en strak uiterlijk, ontworpen door Gordon Gauillaumier-design. Karakteristiek is de pure lijnvoering in het design. Alhoewel er vele versies zijn, zijn ze allemaal te herkennen aan het onderstel. Een ronde buis met een strakke, ronde voet. Omdat er vele uitvoeringen in materiaal, grootte en toepassing zijn ontworpen is er altijd wel een Bellagio die bij u past. Bekijk hier de andere familieleden uit deze prachtige Minotti collectie: Bellagio Bistrot, Bellagio Dining Wood, Bellagio Lounge, Bellagio Lounge Bronze en de Bellagio salon –en bijzettafels. Gordon Guillaumier is een gevierd designer met een paar prachtige diploma’s op zak. Zo studeerde hij af in industrieel design in Milaan en behaalde een jaar later hiervoor zelfs een master. De aftrap van zijn glanzende carrière begon toen hij zijn eerste meubelen ontwierp samen met niemand minder dan Rodolfo Dordoni.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelBellagio Dining Pewter
 • Afmetingen ⌀ 120 cm x H: 72 cm
  B: 120 cm x D: 120 cm x H: 72 cm
  B: 240 cm x D: 120 cm x H: 72 cm
  B: 280 cm x D: 120 cm x H: 71 c m
 • Bijzonderheden Anti-fingerprint finish
 • OnderstelHet metalen onderstel bestaat uit een buis van Ø 100 mm doorsnee en is afgewerkt met een glanzende lak in de kleur in tin.
 • OntwerperGordon Guillaumier

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product