Minotti Bellagio Dining Wood eettafel | Minotti Concept Store | Novalis.O

Gordon Guillaumier

Minotti Bellagio Dining Wood

De Bellagio Dining Wood eettafel is zoals de naam als zegt, gemaakt van hout. Zeer bijzonder is dat de bekende buis van de Bellagio serie ook van hout is gemaakt. Het gebogen hout is gefineerd in sucupira hout met een gebeitste mink kleur. Bellagio collectie De Bellagio collectie is een serie eettafels, salon...

De Bellagio Dining Wood eettafel is zoals de naam als zegt, gemaakt van hout. Zeer bijzonder is dat de bekende buis van de Bellagio serie ook van hout is gemaakt. Het gebogen hout is gefineerd in sucupira hout met een gebeitste mink kleur. Bellagio collectie De Bellagio collectie is een serie eettafels, salon –en bijzettafels met een modern en strak uiterlijk, ontworpen door Gordon Gauillaumier-design. Karakteristiek is de pure lijnvoering in het design. Alhoewel er vele versies zijn, zijn ze allemaal te herkennen aan het onderstel. Een ronde buis met een strakke, ronde voet. Omdat er vele uitvoeringen in materiaal, grootte en toepassing zijn ontworpen is er altijd wel een Bellagio die bij u past. Bekijk hier de andere familieleden uit deze prachtige Minotti collectie: Bellagio Bistrot, Bellagio Dining Pewter, Bellagio Lounge, Bellagio Lounge Bronze en de Bellagio salon –en bijzettafels. Gordon Guillaumier is een gevierd designer met een paar prachtige diploma’s op zak. Zo studeerde hij af in industrieel design in Milaan en behaalde een jaar later hiervoor zelfs een master. De aftrap van zijn glanzende carrière begon toen hij zijn eerste meubelen ontwierp samen met niemand minder dan Rodolfo Dordoni.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelBellagio Dining Wood
 • Afmetingen ø 160 cm x Hoogte: 74 cm
  ø 180 cm x Hoogte: 74 cm
  ø 200 cm x Hoogte 74 cm
 • OnderstelHet metalen onderstel is bekleed met Sucupirahout. De bronzen plaat is 210 mm doornsee en afgewerkt met een anti-fingerprint finish.
 • OntwerperGordon Guillaumier

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product