Minotti Bellagio Lounge eettafel | Minotti Concept Store | Novalis.O

Gordon Guillaumier

Minotti Bellagio Lounge

Dit design schittert in uw interieur. De Minotti Bellagio Lounge is een ronde eettafel. Kleiner van stuk, maar groot in materiaal. Zo kunt u kiezen voor hoogwaardig marmer of prachtige gedempte kleurtonen in glanzende lak. Kortom, een tafeltje dat eigenlijk meerdere functies kan vervullen en vele gezellige momenten kan verzorgen. Bellagio...

Dit design schittert in uw interieur. De Minotti Bellagio Lounge is een ronde eettafel. Kleiner van stuk, maar groot in materiaal. Zo kunt u kiezen voor hoogwaardig marmer of prachtige gedempte kleurtonen in glanzende lak. Kortom, een tafeltje dat eigenlijk meerdere functies kan vervullen en vele gezellige momenten kan verzorgen. Bellagio collectie De Bellagio collectie is een serie eettafels, salon –en bijzettafels met een modern en strak uiterlijk, ontworpen door Gordon Gauillaumier-design. Karakteristiek is de pure lijnvoering in het design. Alhoewel er vele versies zijn, zijn ze allemaal te herkennen aan het onderstel. Een ronde buis met een strakke, ronde voet. Omdat er vele uitvoeringen in materiaal, grootte en toepassing zijn ontworpen is er altijd wel een Bellagio die bij u past. Bekijk hier de andere familieleden uit deze prachtige Minotti collectie: Bellagio Bistrot, Bellagio Dining Pewter, Bellagio Dining Wood, Bellagio Lounge Bronze en de Bellagio salon –en bijzettafels. Gordon Guillaumier is een gevierd designer met een paar prachtige diploma’s op zak. Zo studeerde hij af in industrieel design in Milaan en behaalde een jaar later hiervoor zelfs een master. De aftrap van zijn glanzende carrière begon toen hij zijn eerste meubelen ontwierp samen met niemand minder dan Rodolfo Dordoni.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelMinotti Bellagio Lounge
 • Afmetingen ⌀ 90 cm x H: 64 cm
  ⌀ 120 cm x H: 64 cm
 • UitvoeringenHet tafelblad is 30 mm dik en kan worden afgewerkt met een glanzende lak in de kleuren Mud en Sand.
 • Bijzonderheden Anti-fingerprint finish
 • OnderstelDe metalen buis waarop het tafelblad van ⌀ 90 cm doorsnee is bevestigd heeft een doorsnee van ⌀ 80 mm. Het tafelblad van ⌀ 120 cm doorsnee heeft een metalen buis ⌀ 100 mm doorsnee.
 • OntwerperGordon Guillaumier

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product