Minotti Belt | topdesign bij Novalis.O

Rodolfo Dordoni | 2021

Minotti Belt Fauteuil

Deze prachtige designfauteuil Belt van Minotti is een eervolle verwijzing naar de esthetiek van de jaren ’50, waarin ronde vormen vaak de boventoon voerden. Design uit de jaren ’50 wordt vaak geschaard onder de noemer Mid-century design. Dat feitelijk al het design van de jaren 30 t/m de jaren 60 behelst. Naast de eerdergenoemde...

Deze prachtige designfauteuil Belt van Minotti is een eervolle verwijzing naar de esthetiek van de jaren ’50, waarin ronde vormen vaak de boventoon voerden. Design uit de jaren ’50 wordt vaak geschaard onder de noemer Mid-century design. Dat feitelijk al het design van de jaren 30 t/m de jaren 60 behelst. Naast de eerdergenoemde organische vormen staat hier ook een diversiteit aan materialen centraal. Die mooie combinatie van materialen is ook in de Minotti Belt te bewonderen. De gepolijste brandy-kleurige lakafwerking van het onderstel contrasteert schitterend met de rijke stoffen en ledersoorten uit de Minotti collectie. Het concept achter deze stijlvolle designfauteuil is gebaseerd op het idee van een riem die het profiel van een lichaam benadrukt. Wanneer u aandachtig naar dit design kijkt, ziet u dat het onderstel zich ontpopt tot een paar sierlijke benen met daarboven een mooi gevormd lichaam. De Belt fauteuil is onderdeel van de Minotti Belt serie, die tevens een bank en eetkamerstoelen bevat. Minotti Belt afmetingen en specificaties. Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelBelt
 • Afmetingen Belt Bergère: B: 78 cm x D: 84 cm x H: 93 cm x Zithoogte: 42 cm
  Belt Armchair: B: 78 cm x D: 81 cm x H: 71 cm x Zithoogte: 42 cm
  Belt Armchair Lounge: B: 73 cm x D: 72 cm x H: 71 cm x Zithoogte: 42 cm
 • UitvoeringenU heeft de keuze uit diverse luxe stof -en ledersoorten uit de Minotti collectie. Wij informeren u graag over de diverse kwaliteiten.
 • Jaartal2021
 • OnderstelVerkrijgbaar in de volgende afwerkingen:
  - in Canaletto walnoot, gebeitst Donkerbruin met matte polyester lakafwerking;
  - in gevlamd essenhout, zwarte openporige lakafwerking;
  - gelakt gepolijst gegoten aluminium met anti-vingerafdruk Brandy kleurafwerking. Voorzien van zwarte beschermviltglijders en zwarte polyethyleenglijders.
 • OntwerperRodolfo Dordoni

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product