Minotti Boteco dressoir | Minotti Concept Store | topdesign bij Novalis.O

Marcio Kogan & Studio mk27

Minotti Boteco

Een kenmerkend ontwerp van Studio mk27: Minotti Boteco dressoir. Herkenbaar door de architectonische benadering. Het spelen met volumes, gelaagdheid, verwijdering en toevoeging. Zo wordt er op speelse wijze afgewisseld met open elementen, kastelementen, uitsparingen en plateaus. De Boteco serie behelst een serie salontafels...

Een kenmerkend ontwerp van Studio mk27: Minotti Boteco dressoir. Herkenbaar door de architectonische benadering. Het spelen met volumes, gelaagdheid, verwijdering en toevoeging. Zo wordt er op speelse wijze afgewisseld met open elementen, kastelementen, uitsparingen en plateaus. De Boteco serie behelst een serie salontafels en een serie dressoirs die prachtig zijn afgestemd op de diverse ruimtes in uw woning, zoals de eetkamer, de woonkamer en de tv-kamer. Heeft u vragen over dit luxueuze designdressoir. Neem dan hieronder contact met ons op. Meer van Minotti vindt u terug in onze grootse Minotti Concept Store. 

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelBoteco
 • Afmetingen - B: 240 cm x D: 50 cm x H: 55 cm
  - B: 240 cm x D: 50 cm x H: 60 cm
  - B: 240 cm x D: 50 cm x H: 70 cm
  - B: 280 cm x D: 50 cm x H: 60 cm
  - B: 280 cm x D: 50 cm x H: 70 cm
 • UitvoeringenDe basis bestaat uit een zeer dikke top van verstek gevouwen MDF. Buitenzijde zijstukken in gelamineerd aluminium, dat vervolgens wordt gefineerd, deuren in MDF met massief houten handgreep en metalen handgreepplaat in goudbruine kleur gelakt.

  U heeft de keuze uit twee typen afwerkingen: Palisander Santos fineer met een matte polyester lakafwerking of een transparante tabakskleurige lak in combinatie met eiken fineer.

  Verder zijn er diverse opties beschikbaar voor de kastinrichting, zoals: deuren, lades en planken. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 • Onderstel15 mm dikke aluminium bladen, gelakt in goudbruine kleur. Verstelbare metalen voetjes in goudbruine kleur, met beschermende ABS-glijders.
 • OntwerperMarcio Kogan & Studio mk27

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product