Minotti Connery bank | Minotti Concept Store | topdesign bij Novalis.O

Rodolfo Dordoni | 2020

Minotti Connery

De Minotti Connery heeft een unieke persoonlijkheid welke tot uiting komt in de zowel ronde als vierkante chaise longues. Dankzij de mix van hoogwaardige materialen behoort deze designbank tot de crème de la crème van het Italiaans design. De delicate stiksels in de kussens verdelen subtiel de verschillende zitgedeeltes...

De Minotti Connery heeft een unieke persoonlijkheid welke tot uiting komt in de zowel ronde als vierkante chaise longues. Dankzij de mix van hoogwaardige materialen behoort deze designbank tot de crème de la crème van het Italiaans design. De delicate stiksels in de kussens verdelen subtiel de verschillende zitgedeeltes terwijl de decoratieve stiksels in het onderste frame de bank een stoer uiterlijk verschaffen. De lederen vlakken zijn ontworpen als stroken en zijn met eenzelfde techniek vervaardigd als bij de productie van fijne lederen koffers. Deze herkenbare strokenstructuur loopt ook door in de dynamische flappen die naast een esthetische functie ook dienen als bijzettafel. Uiteraard zijn de kussens van de Connery gevuld met uiterst zacht ganzendons waardoor ook het comfort naar een hoger niveau wordt getild. De Connery is een van de meest veelzijdige zitsystemen met een zeer uitgebreide keus in diverse elementen, maar ook in uitvoering. Kort gezegd kunt u kiezen uit drie typen: een volledig met stof beklede sofa, een combinatie van leder en stof en een volledig lederen bank. Naast de Minotti Connery heeft Novalis.O een breed uitgemeten collectie van Minotti. Prachtig geëtaleerd in onze unieke Minotti Concept Store. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelConnery
 • Afmetingen De Connery is een uiterst veelzijdig zitsysteem met eindeloos veel mogelijkheden. Wij informeren u graag over de diverse opties en afmetingen van deze prachtbank.
 • UitvoeringenDe Connery is zeer veelzijdig, waarbij u de keus heeft uit drie typen:
  - Stoffering in alle stoffen; klep (indien inbegrepen) in Aspen leer of mokka kleur.
  - Volledig lederen bekleding; klep (indien inbegrepen) gemaakt van hetzelfde leder of in mokka kleur Essen.
  - Onderstel bekleed met Aspen-leer, rugleuning, zitting en rugleuningkussens in stof; klep (indien inbegrepen) in Aspen leer of mokka kleur.

  Wij helpen u graag met het samenstelling van uw ideale compositie.
 • Jaartal2020
 • OntwerperRodolfo Dordoni

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product