Minotti Connery bank | Minotti Concept Store | topdesign bij Novalis.O

Rodolfo Dordoni | 2020

Minotti Connery sofa

De Minotti Connery heeft een unieke persoonlijkheid welke tot uiting komt in de zowel ronde als vierkante chaise longues. Dankzij de mix van hoogwaardige materialen behoort deze designbank tot de crème de la crème van het Italiaans design. De delicate stiksels in de kussens verdelen subtiel de verschillende zitgedeeltes....

De Minotti Connery heeft een unieke persoonlijkheid welke tot uiting komt in de zowel ronde als vierkante chaise longues. Dankzij de mix van hoogwaardige materialen behoort deze designbank tot de crème de la crème van het Italiaans design. De delicate stiksels in de kussens verdelen subtiel de verschillende zitgedeeltes. De decoratieve stiksels in het onderste frame de bank geeft het geheel een stoer uiterlijk. Uniek aan de Connery zijn de lederen vlakken die in stroken zijn vormgegeven. Deze herkenbare strokenstructuur loopt ook door in de dynamische flappen die naast een esthetische functie ook dienen als bijzettafel. Deze zogenoemde 'flappen' zijn ook uit te voeren in het hout. Deze optie kent niet enkel de visuele functie, maar voorziet u ook van extra opslag of decoratieruimte. De kussens van de Connery zijn gevuld met uiterst zacht ganzendons waardoor ook het comfort naar een hoger niveau wordt getild. De Connery is een van de meest veelzijdige zitsystemen met een zeer uitgebreide keus in diverse elementen. Kort gezegd kunt u kiezen uit drie typen: een volledig met stof beklede sofa, een combinatie van leder en stof en een volledig lederen bank. Met de diverse elementen die verkrijgbaar zijn is het vrijwel onmogelijk geen geschikte compositie samen te stellen die aan al uw wensen zal voldoen. Naast de Minotti Connery heeft Novalis.O een breed uitgemeten collectie van Minotti. Prachtig geëtaleerd in onze unieke Minotti Concept Store. Alle opties en mogelijkheden zijn in een notendop benoemd. In de showroom is er de mogelijkheden al deze opties en mogelijkheden te komen waarnemen. Graag denken wij met u mee betreft alle opties, composities, stoffen en mogelijke afwerkingen. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze Minotti Concept Store in Oisterwijk, maak gerust een afspraak en wij zorgen voor de rest.

Minotti Connery afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelConnery
 • Afmetingen De Connery is een uiterst veelzijdig zitsysteem met eindeloos veel mogelijkheden. Wij informeren u graag over de diverse opties en afmetingen van deze prachtbank.
 • UitvoeringenDe Connery is zeer veelzijdig, waarbij u de keus heeft uit drie typen:
  - Stoffering in alle stoffen; klep (indien inbegrepen) in Aspen leer of mokka kleur.
  - Volledig lederen bekleding; klep (indien inbegrepen) gemaakt van hetzelfde leder of in mokka kleur Essen.
  - Onderstel bekleed met Aspen-leer, rugleuning, zitting en rugleuningkussens in stof; klep (indien inbegrepen) in Aspen leer of mokka kleur.

  Wij helpen u graag met het samenstelling van uw ideale compositie.
 • Jaartal2020
 • OntwerperRodolfo Dordoni

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product