Minotti Creed Lounge Sofa (semi-round) | Minotti Concept Store

Rodolfo Dordoni

Minotti Creed Lounge Sofa (semi-round)

De Creed Lounge Sofa Semi-Round is de ideale oplossing voor kleine ruimtes of hoekjes die een ware eye-catcher kunnen gebruiken. Het verschil tussen deze sofa en de reguliere Creed Lounge is dat deze bank, zoals de naam al beschrijft een gebogen vorm...

De Creed Lounge Sofa Semi-Round is de ideale oplossing voor kleine ruimtes of hoekjes die een ware eye-catcher kunnen gebruiken. Het verschil tussen deze sofa en de reguliere Creed Lounge is dat deze bank, zoals de naam al beschrijft een gebogen vorm heeft. Hierdoor creëert u heel gemakkelijk knusse hoekjes of intieme zitgedeelten. Deze designsofa is onderdeel van de Creed collectie: gewaagd, onderscheidend en esthetisch. Het bevat een groot arsenaal aan luxe zitmeubelen met dezelfde karakteristieken. Wanneer u goed naar het onderstel kijkt dan ziet u naast het gebruik van twee verschillende poten ook de meest prachtige details. Aan de voorzijde is de Creed voorzien van een hoogwaardige houten voet met een luxe streep motief en een metalen randje dat zeer mooi contrasteert met het rijke hout. Aan de achterzijde is de Creed uitgerust met een gebogen metalen steun in een licht bronskleurige afwerking, waarbij de metalen steun wordt geaccentueerd door een kleiner metalen stripje. Maar ook de rest van de Creed bevat een aantal maatwerk pareltjes, zoals het dubbele stiksel in de overgang van de arm-rugleuning, wat een elegant effect teweegbrengt. Kortom, een ware dame onder de zitmeubelen die naast uiterst comfortabel, onderscheidend en kwalitatief ook een gevoel van geborgenheid weet neer te zetten.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelCreed Lounge Sofa (semi-round)
 • Afmetingen Creed Lounge Sofa (semi-round):
  B: 170 cm x H: 68 cm x D: 94 cm Zithoogte: 38 cm
  Lounge sofa:
  B: 170 cm x H: 72 cm x D: 78 cm Zithoogte: 38 cm
 • UitvoeringenVerkrijgbaar in luxe stoffen of leersoorten.
 • OnderstelDe voorpoten zijn gemaakt van sterk Sucupira hout met een gebeitste nertsafwerking. De boven en onderkant van de poten zijn afgewerkt met metalen platen geverfd in een licht bronze kleur.
 • OntwerperRodolfo Dordoni

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product