Minotti Creed Lounge sofa | Minotti Concept Store | topdesign Novalis.O

Rodolfo Dordoni

Minotti Creed Lounge sofa

De Minotti Creed collectie valt het best te omschrijven als een gewaagde, onderscheidende esthetiek en bevat een groot arsenaal aan luxe zitmeubelen met dezelfde karakteristieken. Zo ook deze Creed Lounge Sofa. Deze kleinere sofa wordt groots door de bijzondere details. Wanneer u goed naar het onderstel kijkt dan ziet...

De Minotti Creed collectie valt het best te omschrijven als een gewaagde, onderscheidende esthetiek en bevat een groot arsenaal aan luxe zitmeubelen met dezelfde karakteristieken. Zo ook deze Creed Lounge Sofa. Deze kleinere sofa wordt groots door de bijzondere details. Wanneer u goed naar het onderstel kijkt dan ziet u naast het gebruik van twee verschillende poten ook de meest prachtige details. Aan de voorzijde is de Creed voorzien van een hoogwaardige houten voet met een luxe streepmotief en een metalen randje dat zeer mooi contrasteert met het rijke hout. Aan de achterzijde is de Creed uitgerust met een gebogen metalen steun in een licht bronskleurige afwerking, waarbij de metalen steun wordt geaccentueerd door een kleiner metalen stripje. Maar ook de rest van de Creedbevat een aantal maatwerk pareltjes, zoals het dubbele stiksel in de overgang van de arm-rugleuning, wat een elegant effect teweegbrengt. Kortom, een ware dame onder de zitmeubelen die naast uiterst comfortabel, onderscheidend en kwalitatief ook een gevoel van geborgenheid weet neer te zetten.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelCreed Lounge sofa
 • Afmetingen Lounge sofa:
  B: 170 cm x H: 72 cm x D: 78 cm Zithoogte: 38 cm
  Semi-round lounge sofa:
  B: 170 cm x H: 68 cm x D: 94 cm Zithoogte: 38 cm
 • UitvoeringenVerkrijgbaar in luxe stoffen of leersoorten.
 • OnderstelDe voorpoten zijn gemaakt van stevig Sucupira hout met een gebeitste nertsafwerking. De boven en onderkant van de poten zijn afgewerkt met metalen platen geverfd in een licht bronze kleur.
 • OntwerperRodolfo Dordoni

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product