Minotti Dan eettafel | Minotti Concept Store | topdesign bij Novalis.O

Christophe Delcourt design

Minotti Dan

Het oorspronkelijke idee van de designer Christophe Delcourt achter de Minotti Dan eettafel is het doorbreken van een cirkel op figuratieve wijze. Deze ronde benadering is goed terug te zien in de zachte rondingen van het tafelblad en het bijzondere onderstel. Wanneer u goed naar de poten kijkt, ziet u dat deze als twee...

Het oorspronkelijke idee van de designer Christophe Delcourt achter de Minotti Dan eettafel is het doorbreken van een cirkel op figuratieve wijze. Deze ronde benadering is goed terug te zien in de zachte rondingen van het tafelblad en het bijzondere onderstel. Wanneer u goed naar de poten kijkt, ziet u dat deze als twee afgeronde cirkels bestaan die afzonderlijk gelakt zijn. Zo is de buitenkant voorzien van een rijke dropkleur en is de binnenkant gelakt en gepolijst lichtbrons of koper. De dropkleur loopt vervolgens over in de tafelrand en vormt zo een fraai contrast met de verschillende typen tafelbladen. Het design maakt dit meubel niet alleen functioneel, maar geeft het grote esthetische waarde.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelDan
 • Afmetingen Minotti Dan met rond tafelblad:
  - H: 74 cm x ø 160 cm
  - H: 74 cm x ø 180 cm
  - H: 74 cm x ø 200 cm

  Minotti Dan met rechthoekig tafelblad:
  - B: 260 cm x D: 120 cm x H: 74 cm
  - B: 280 cm x D: 120 cm x H: 74 cm
  - B: 300 cm x D: 120 cm x H: 74 cm
 • UitvoeringenHet tafelblad is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:
  - Calacatta marmer, 10 mm dik, voorgevormd en gedeeltelijk verzonken (5 mm zichtbaar).
  - Zwart gelakt glas, 10 mm dik, voorgevormd en gedeeltelijk verzonken (5 mm zichtbaar).
  - MDF, 20 mm dik, gevlamd essenfineer met openporige lakafwerking in dropkleur, voorgevormd en gedeeltelijk verzonken (5 mm zichtbaar).
  - MDF, 20 mm dik, gevlamd essenfineer voorgekleurd met open poriën in de kleur Dove Grey, voorgevormd en gedeeltelijk verzonken (5 mm zichtbaar).
  - MDF, 20 mm dik, composiet ebbenfineer, geborstelde openporige matte lakafwerking, voorgevormd en gedeeltelijk verzonken (5 mm zichtbaar).

  Gelamineerde dragende onderplaat in MDF, dropkleur mat gelakt. Het marmeren blad van Calacatta wordt ondersteund door een 10 mm dik aluminium honingraatpaneel.
 • OnderstelHet aluminiumframe is aan de buitenzijde gelakt in matte dropkleur en aan de binnenzijde gelakt in gepolijst lichtbrons of gepolijst koper.
 • VormRond en rechthoekig met afgeronde hoeken.
 • OntwerperChristophe Delcourt design

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product