Minotti Freeman bank | Minotti Concept Store | topdesign bij Novalis.O

Rodolfo Dordoni

Minotti Freeman

De Minotti Freeman is een veelzijdig zitsysteem met een zachte en uitnodigende uitstraling. Het design is in 2016 op de beurs in Milaan gepresenteerd en doet zijn naam eer aan. De collectie kent namelijk oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor creëert u moeiteloos een optimale opstelling. De Freeman collectie bestaat uit...

De Minotti Freeman is een veelzijdig zitsysteem met een zachte en uitnodigende uitstraling. Het design is in 2016 op de beurs in Milaan gepresenteerd en doet zijn naam eer aan. De collectie kent namelijk oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor creëert u moeiteloos een optimale opstelling. De Freeman collectie bestaat uit twee hoofdlijnen: Freeman Tailor en Freeman Duvet. Waarbij de hiernaast afgebeelde sofa een compositie van de Freeman Tailor en de Freeman Duvet weergeeft. De Tailor onderscheidt zich doordat het zitkussen bestaat uit verticale banen en de Duvet is te herkennen aan de grote, zachte kussens die als een warm dekbed de bank bedekken. De combinatie van deze twee designs zorgen voor een prachtige speelse en esthetische balans. De Freeman collectie heeft een extreem diepe zit van 112 cm wat zorgt voor een ultra comfortabel gevoel. Om de Freeman ook toegankelijk te maken voor kleinschaligere omgevingen, is de Freeman Lounge ontworpen met een zit van 91 cm diep. Een iets meer ingetogenere variant op de Minotti Freeman is de Minotti Lawrence. Ook deze sofa maakt het mogelijk twee persoonlijkheden met elkaar te combineren, maar is voorzien van een iets minder opvallend stiksel.

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkminotti
  • ModelFreeman
  • Afmetingen Er zijn diverse afmetingen en opstellingen naar wens mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
  • UitvoeringenVerkrijgbaar in luxe stoffen of leersoorten.
  • OnderstelDe onopvallende, metalen pootjes met een licht bronze afwerking geven een optisch effect waardoor het lijkt of de bank boven de grond zweeft.
  • OntwerperRodolfo Dordoni

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product