Minotti Horizonte sofa - Novalis.O

Marcio Kogan & Studio mk27 | Collection 2022

Minotti Horizonte sofa

Graag stellen wij u voor aan een van de nieuwste aanwinsten binnen de ruime Minotti collectie: De Minotti Horizonte sofa. Gedurende de ' Salone del Mobile' in Milaan 2022 heeft Minotti ons wederom weer weten te verrassen. Naast de Goodman en de Twiggy...

Graag stellen wij u voor aan een van de nieuwste aanwinsten binnen de ruime Minotti collectie: De Minotti Horizonte sofa. Gedurende de ' Salone del Mobile' in Milaan 2022 heeft Minotti ons wederom weer weten te verrassen. Naast de Goodman en de Twiggy sofa is de Horizonte een  zeer spraakmakende toevoeging. Het is te zien dat Marcia Kogan zijn expertise heeft losgelaten tijdens het ontwerpen van dit model. Het uitgangspunt voor dit ontwerp is als het ware het creëren van een eiland door de grote zitoppervlakken. Door de terug liggende plinten lijkt de sofa te zweven boven de grond. Een mooi niet te missen detail is het zwart gelakte onderstel wat zorgt voor een mooie belijning. Een ander accent dat niet onopgemerkt kan blijven is de materiaalcombinatie. Het onderstel is bijvoorbeeld uit te verkrijgen in een contrasterende afwerking, waardoor details nog meer naar voor komen. De onderkant van de rand kan namelijk in het leder worden uitgevoerd en de bovenkant in dezelfde stof afwerking als de rest van de sofa. Kortom: Een geheel vernieuwende, tijdloze en innoverende zitervaring is u gegarandeerd met de Minotti Horizonte sofa. Het comfort van de Minotti Horizonte is te danken aan de zitting die is opgebouwd uit pocketvering met daar overheen een laag van zachte gesiliconiseerde microvezel. Daarbij kunnen de bladen tussen of naast de elementen worden uitgevoerd in Noten of zwart Essen hout. Ook marmer Calacatta, marmer Grigio Orobico, Marmer Nero Marquina of Graniet Belvedere kan worden gekozen. Met dit comfort en uitstraling van de Horzonte bent u verzekerd van een perfecte zithoek. Dankzij het modulaire systeem en vele opties qua maatvoering en afwerking is er een zithoek voor u te creëren. Maak de zithoek compleet met bijvoorbeeld de Horizonte salontafel die ook verkrijgbaar is binnen deze collectie.

Afmetingen en specificaties

Bij Novalis.O kunnen wij u voorzien van alle opties en mogelijkheden. Uiteraard kunnen we niet wachten om u deze sofa te presenteren. Kom dus gerust langs of maak vrijblijvend een afspraak. U bent van harte welkom bij Novalis.O in Oisterwijk.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelMinotti Horizonte
 • Afmetingen Modulair zitsysteem, voor alle maten en mogelijkheden heten wij u van harte welkom in de showroom
 • UitvoeringenVoor alle mogelijkheden, stalen, maten en uitvoeringen voorzien wij u graag in onze Minotti Concept store in Oisterwijk.
 • JaartalCollection 2022
 • Diepte106 cm
 • Hoogte armleuning/rugleuning 65 cm, totaal hoogte incl. rugkussen 85 cm.
 • Zithoogte42 cm
 • Prijs € nog niet bekend
 • OntwerperMarcio Kogan & Studio mk27

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product