Minotti Lou Eetkamertafel | Minotti Concept Store | topdesign bij Novalis.O

Christophe Delcourt design | 2016

Minotti Lou Eetkamertafel

Vele beroemde artiesten laten zich inspireren door de allerbeste kunstenaar van de aarde: de natuur. Zo ook Christophe Delcourt. Voor de Minotti Lou Eetkamertafel liet hij zich inspireren door de kracht van de boomstam. Delcourt wist dit natuurschoon om te zetten naar vloeiende, organische vormen. Het buigen van hout is...

Vele beroemde artiesten laten zich inspireren door de allerbeste kunstenaar van de aarde: de natuur. Zo ook Christophe Delcourt. Voor de Minotti Lou Eetkamertafel liet hij zich inspireren door de kracht van de boomstam. Delcourt wist dit natuurschoon om te zetten naar vloeiende, organische vormen. Het buigen van hout is een moeilijk ambacht en niet voor vele weggelegd. Met dit in gedachte hoeven wij u niet te vertellen dat het onderstel van de Minotti Lou Eetkamertafel uiterst complex is en een aardig staaltje creativiteit vereist. Deze designtafel is zowel verkrijgbaar met een rond als een rechthoekig tafelblad met afgeronde hoeken.

Minotti Lou serie
Naast deze bijzondere eettafel is er ook een Lou Bijzettafel, een Salontafel en een Lou Sidetable. Zeker ook het bekijken waard!

Afmetingen en specificaties
Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelLou
 • Afmetingen ø: 150 cm x H: 72,5 cm
  ø: 160 cm x H: 74 cm
  ø: 180 cm x H: 74 cm
  ø: 200 cm x H: 74 cm
  B: 320 cm x D: 120 cm x H: 74 cm
 • UitvoeringenHet tafelblad is leverbaar in drie varianten:
  - Gelaagd glas van 8+8 mm dik samengesteld uit een bovenblad van rookglas in de kleur grijs en een onderblad van helder, transparant glas.
  - Gelaagd glas van 8+8 mm dik samengesteld uit twee bladen van transparant glas (Extra-Clear) waartussen een film zit die een Amber kleurig effect geeft. Dit resulteert in een warme uitstraling.
  - MDF tafelblad van 35 mm dik met in geborsteld Essenfineer meteen openporige lakafwerking in de kleur Dove Grey.

  De tafel van Ø 150 cm is alleen verkrijgbaar met een blad in voorgevormd Calacatta marmer van 22 mm dik.
 • Jaartal2016
 • OnderstelHet onderstel is leverbaar in twee varianten:
  - Onderstel gemaakt van MDF met openporig, geborsteld Larikshout met gefineerd multiplex en afgewerkt met een lak in de kleur zoethout.
  - Onderstel met openporig, geborsteld Lariksfineer afgewerkt in de kleur Dove Grey. De boven- en onderplaten zijn van metaal met reliëf in de kleur zwart.
 • OntwerperChristophe Delcourt design

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product