Minotti Lou Sidetable | Topdesign bij Novalis.O

Christophe Delcourt design | 2018

Minotti Lou Sidetable

Christophe Delcourt ontwierp deze moderne serie Minotti Lou Sidetable als opbergmeubel voor de eet-, woon- en slaapkamer. Kenmerkend is het gebruik van hoogwaardige en uiterst luxe materialen. Te denken aan de combinaties Calacatta marmer met geborsteld essenhout of ondoorzichtig ebbenhout. Prachtig samensmeltend in één...

Christophe Delcourt ontwierp deze moderne serie Minotti Lou Sidetable als opbergmeubel voor de eet-, woon- en slaapkamer. Kenmerkend is het gebruik van hoogwaardige en uiterst luxe materialen. Te denken aan de combinaties Calacatta marmer met geborsteld essenhout of ondoorzichtig ebbenhout. Prachtig samensmeltend in één design. Bijzondere details en technieken sieren de Minotti Lou Sidetable. Kijk bijvoorbeeld eens naar het marmeren blad dat verzonken ligt in de kast. Of de unieke structuren van de gebruikte materialen. Langwerpige nerven contrasteren prachtig met het rijke marmer. De zijkanten van de kast zijn zorgvuldig afgerond en het is deze rond vorm die op zijn beurt weer is doorvertaald in het onderstel. Kortom, een designkast waarin u elke keer weer iets nieuws ontdekt. 

Uitvoeringen
De Lou is in verschillende variaties beschikbaar, zoals: een dressoir voor de eetkamer, een lage en hoge kast voor de woonkamer, een tv-meubel, een buffetkast en een nachtkastje. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. 

Minotti Lou serie
Naast deze veelzijdige designkast bracht Minotti tevens een bijzettafel, een salontafel en een eetkamertafel uit met dezelfde karakteristieken.

Afmetingen en specificaties
Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • Model Lou
 • Afmetingen B: 229,5 cm x D: 55 cm x H: 79,5 cm
  B: 229,5 cm x D: 55 cm x H: 63,5 cm
  B: 229,5 cm x D: 55 cm x H: 73,5 cm
  B: 249,5 cm x D: 55 cm x H: 55,5 cm
  B: 199,5 cm x D: 55 cm x H: 81,5 cm
  B: 199,5 cm x D: 45 cm x H: 71,5 cm
  B: 199,5 cm x D: 55 cm x H: 81,5 cm
 • UitvoeringenTop in Calcutta marmer (15 cm)
  MDF Fineer 15 cm
 • Jaartal2018
 • OnderstelMetaal gelakt poeder kleur., verstelbare metalen poten met tinnen afwerking.
 • OntwerperChristophe Delcourt design

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product