Minotti Roger bank - Novalis.O

Rodolfo Dordoni | 2021

Minotti Roger Bank

Het Minotti Roger bank is toch wel het topstuk uit de 2021 collectie. Een enorm veelzijdige, modulaire designbank met een ongekend veel aantal mogelijkheden. Stijl, luxe, comfort en kwaliteit smelten samen in dit design. Het eclectische karakter van deze sofa vaart mee op de hedendaagse trend en biedt mogelijkheden tot eindeloze...

Het Minotti Roger bank is toch wel het topstuk uit de 2021 collectie. Een enorm veelzijdige, modulaire designbank met een ongekend veel aantal mogelijkheden. Stijl, luxe, comfort en kwaliteit smelten samen in dit design. Het eclectische karakter van deze sofa vaart mee op de hedendaagse trend en biedt mogelijkheden tot eindeloze personalisatie. De Roger bestaat uit drie basiselementen met ieder een eigen karakter: de Roger Spring, de Roger Suite en de Roger Spring Sofa. Daarnaast kunnen de elementen zelf ook nog worden aangepast: hoge leuningen, lage leuningen, verschillende type leuningen, complementerende tafelbladen, uitstekende en niet-uitstekende containers. Doordat de opties vrijwel eindeloos zijn, is het mogelijk een zithoek te creëren, geheel naar uw smaak. Wat de Minotti Roger zo uniek maakt is de zachte uitnodigende uitstraling. Rodolfo Dordoni heeft de verfijnde belijningen precies weten te combineren met uiterst doordacht materiaal gebruik in dit ontwerp. Varieer met de dieptes van de elementen en onderdelen voor een speels effect of kies voor een strak monotoon design. Het kan allemaal met de Roger. Een beetje ontgoocheld door de mogelijkheden? Onze interieurarchitecten staat graag voor u klaar om samen met u, uw perfecte Roger te ontwerpen. Neem hier contact met ons op.

Rodolfo Dordoni

Niemand minder dan Minotti’s sterdesigner Rodolfo Dordoni staat aan de basis van deze modulaire designbank. Het is zijn ‘handtekening’ die dit ontwerp naar een hoger niveau tilt en zorgdraagt voor de prachtige detaillering. Kijk eens naar de horizontale quilt-techniek van de kussens, de strakke, stijlvolle trapeziumvormige leuningen en de mix van rijke materialen en luxe kleuren. Een lust voor ieders oog. Combineer de Minotti Roger met andere topstukken uit de 2021 collectie. Zoals bijvoorbeeld de bijpassende Minotti Roger salontafel of het Wisp Rainbow kleed.

Minotti Roger afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.  

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelRoger
 • Afmetingen De Roger kent vele mogelijkheden. Wij informeren u graag over de verschillende opties. Of download de specificaties zelf via de hyperlink in bovenstaande tekst.
 • UitvoeringenDe Minotti Roger bestaat uit drie basiselementen: Roger Suite, Roger Spring en Roger Spring Sofa. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse afwerkingsmogelijkheden en stoffen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
 • Jaartal2021
 • Zithoogte42 cm
 • OntwerperRodolfo Dordoni

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product