Minotti Torii Fauteuil | Minotti Concept Store | topdesign bij Novalis.O

Nendo design

Minotti Torii Fauteuil

De Minotti Torii fauteuil is een modulaire stoel met Japanse invloeden. Zo refereert het onderstel naar het beeld van de Torii: de toegangspoort tot Shinto heiligdommen in Japan. Waarbij verticale en horizontale balken op een speelse manier met elkaar zijn verbonden. De hoge rugleuning is een met de armleuning en brengt...

De Minotti Torii fauteuil is een modulaire stoel met Japanse invloeden. Zo refereert het onderstel naar het beeld van de Torii: de toegangspoort tot Shinto heiligdommen in Japan. Waarbij verticale en horizontale balken op een speelse manier met elkaar zijn verbonden. De hoge rugleuning is een met de armleuning en brengt naast een hoog esthetische waarde ook een gevoel van geborgenheid mee. De slanke rugleuning bestaat uit verticale quilten en een bijzonder bies die langs de omtrek van de kussens loopt. Designcouture. De Torii is tevens verkrijgbaar in een bergère (een fauteuil met hoge rugleuning). Beiden bieden de keus voor een vast of draaibaar onderstel. Meer van het talentvolle Nendo design en Minotti vindt u in onze ruime Minotti Concept Store. Wij heten u graag welkom.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkminotti
 • ModelTorii
 • Afmetingen Bergère: B: 94 cm x D: 94 cm x H: 97 cm x Zithoogte: 42 cm
  Fauteuil: B: 94 cm x D: 94 cm x H: 72 cm x Zithoogte: 42 cm
 • UitvoeringenU kunt kiezen uit een volledig lederen en een volledig stoffen bekleding of een combinatie van een gestoffeerd onderstel in eco-leer / eco-nubuck met rug- en zitkussens of stof.
  Het eco-leder is verkrijgbaar in de kleuren: wit, wolk, zand, havana. ijs, kastangje, turf, Baltisch rood, rookgrijs, gietijzer, zwart, mosterd, cognac en corten. Het eco-nubuck is verkrijgbaar in de kleuren: wolk, mink, ijs, mokka, Baltisch rood, burgundy, mos, houtskool, groen, cognac, corten, graniet en curry.
  Wij informeren u graag uitgebreid over deze veelzijdige mogelijkheden.
 • OnderstelDe pootjes hebben een diameter van 25 mm en zijn bronskleurig gelakt met een gepolijste anti-vingerafdruk afwerking. Het draaibare onderstel is bronskleurig gelakt met een anti-vingerafdruk afwerking.
 • OntwerperNendo design

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product