Minotti Twiggy sofa - Novalis.O

Rodolfo Dordoni | Minotti collectie 2022

Minotti Twiggy sofa

Wederom weer een vernieuwende toevoeging binnen de toch al ruime collectie van Minotti is deze Twiggy serie. De Twiggy sofa heeft een strak geometrische uitstraling. Dit prachtige ontwerp is te danken is aan niemand minder dan Rodolfo Dordoni. De ontwerper heeft al vele succesvolle ontwerpen gerealiseerd binnen de collectie...

Wederom weer een vernieuwende toevoeging binnen de toch al ruime collectie van Minotti is deze Twiggy serie. De Twiggy sofa heeft een strak geometrische uitstraling. Dit prachtige ontwerp is te danken is aan niemand minder dan Rodolfo Dordoni. De ontwerper heeft al vele succesvolle ontwerpen gerealiseerd binnen de collectie van Minotti. Het ontwerp neemt ons mee naar de jaren 70, gecombineerd met de hedendaagse stijl van nu. De uitgesproken uitstraling is de Twiggy serie uniek, noch tijdloos. Met name de gedetailleerde stikking van de gehele sofa maakt dit ontwerp uniek. Het onderstel draagt bij aan het stoere karakter van de sofa. Het onderstel is gebogen en gemaakt van gepolijst aluminium of aluminium in lak kleur Black Coffee. De Twiggy familie bevat naast de sofa ook modellen in verschillende afmetingen, met of zonder armleuningen. Alle elementen zijn voorzien van geometrische vormen en uiteraard van uiterst hoog comfort. Dit alles is geen unicum voor het merk Minotti, zij zijn er in ieder geval weer in geslaagd met de Twiggy een innovatief ontwerp aan de collectie toe te voegen. Of u nu voor een lederen, Nubuck of stoffen bekleding gaat, ongetwijfeld zal er een onuitwisbare indruk achter worden laten. Elementen kunnen los in de ruimte worden geplaatst of aan elkaar worden gekoppeld. Wat denkt u bijvoorbeeld van een combinatie met de ook in 2022 geïntroduceerde Minotti Goodman en een Twiggy fauteuil? Minotti Twiggy afmetingen en specificaties In onze Minotti Conceptstore zijn wij in de mogelijkheid u te voorzien van alle mogelijkheden en aanvullende informatie over de Minotti Twiggy serie. Mocht u vragen hebben, specifieke wensen of gewoon nieuwsgierig zijn: Wij heten u van harte welkom in onze Minotti Concept store in Oisterwijk.  

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkminotti
  • ModelMinotti Twiggy
  • UitvoeringenDiverse leer en stof afwerkingen mogelijk. Voor alle mogelijkheden en opties heten wij u van harte welkom n de showroom.
  • JaartalMinotti collectie 2022
  • OntwerperRodolfo Dordoni

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product