Minotti Yoko fauteuil - Novalis.O

Inoda + Sveje | 2022

Minotti Yoko fauteuil

Minotti Yoko fauteuil

De fauteuil kenmerkt zich door de elegante en licht lijnen. Ontworpen door de Japanse Inoda en de Deen Sveje. Twee culturen die op het eerste gezicht ver uit elkaar liggen, maar toch veel raakvlakken hebben. De openheid en luchtigheid van de Deen Sveje en de mooie sierlijke belijning van...

Minotti Yoko fauteuil

De fauteuil kenmerkt zich door de elegante en licht lijnen. Ontworpen door de Japanse Inoda en de Deen Sveje. Twee culturen die op het eerste gezicht ver uit elkaar liggen, maar toch veel raakvlakken hebben. De openheid en luchtigheid van de Deen Sveje en de mooie sierlijke belijning van de Japanse, komen mooi samen in de Minotti Yoko fauteuil. Het frame is verkrijgbaar in Notenhout lichtbruin gebeitst of Essenhout zwart gekleurd, mooie details zijn hierbij de verbindingen tussen poot en armleuning. Voor de bekleding van de zitting en rugleuning kunt u kiezen uit de gehele Minotti stof- en leder collectie. Maak de fauteuil persoonlijk met een van de vele stoffen of Nabuk of Aspen leder. Dat Inoda en Sveje oog hebben voor detail is duidelijk terug te zien in deze serie. De arm en rugleuning zijn met elkaar verbonden en afgewerkt met een decoratieve bronze RVS schroef. Yoko is de harmonieuze combinatie van technologie, elegantie en comfort. Door de bijpassende ottoman kan het zitcomfort nog meer worden geoptimaliseerd. De ottoman die in de collectie zit heeft een afmeting van 69 cm breed 69 cm diep en heeft een hoogte van 40 cm. Deze afmetingen maakt dit een perfecte bij de Yoko fauteuil. Maar de Yoko serie breid zich nog verder uit met de Minotti Yoko eetkamerstoel.

Inoda & Svenje

Een nog vrij recente samenwerking en recente ontmoeting tussen Minotti, Inoda en Svenje en dit heeft al snel voor een vruchtbare samenwerking gezorgd. Vanaf 2021 werken de ontwerpers samen met Minotti. Niet kort daarna is de nieuwe lijn Yoko binnen de collectie van Minotti geïntroduceerd. Dankzij de Japanse invloeden van Inoda en de Deense van Svenje komen verschillende culturen in harmonie samen. De ontwerpers raken voorla geïnspireerd door natuur en hebben een enorme aandacht voor vakmanschap. Dus deze succesvolle samenwerking beloofd wellicht meer voor de toekomst.

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkminotti
  • ModelMinotti Yoko fauteuil
  • Afmetingen B: 77 cm x D: 75 cm x H: 73 cm

  • UitvoeringenHouten frame verkrijgbaar, zit en rugleuning verkrijgbaar in zowel leder als stof soorten.
  • Jaartal2022
  • OntwerperInoda + Sveje

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product