Porro Air - Novalis.O

Piero Lissoni

Porro Air

De Porro Air is een modulaire kastensysteem die opzichzelfstaand in de ruimte kan worden geplaatst met open of gesloten panelen. De kast is midden in een ruimte te plaatsen dankzij de fraaie afwerking. De diversiteit aan afwerkingen en afmetingen maakt dat het systeem aan te passen is naar wensen en behoeften. Het Porro...

De Porro Air is een modulaire kastensysteem die opzichzelfstaand in de ruimte kan worden geplaatst met open of gesloten panelen. De kast is midden in een ruimte te plaatsen dankzij de fraaie afwerking. De diversiteit aan afwerkingen en afmetingen maakt dat het systeem aan te passen is naar wensen en behoeften. Het Porro Air model is functioneel, praktisch, maar ook een streling voor het oog. Het prachtige design is te danken aan Piero Lissoni, die samenwerking met Porro de collectie heeft ontworpen. Zowel als room-divider voor het afscheiden van verschillende ruimtes als tegen de muur is de Porro Air een prachtige toevoeging. Nog persoonlijker wordt het ontwerp door de combinatie die te maken is met de verschillende mogelijkheden aan materialen en afwerkingen. Zo is het mogelijk mat of glossy-lak te combineren met aluminium en hout. Voor het opbergen van bijvoorbeeld boeken, het creëren van een werkruimte of andere doeleinde is ook de Porro Load-It een prachtig ontwerp binnen de collectie.

Piero Lissoni

Het prachtige systeem is te danken aan een samenwerking tussen Porro en Piero Lissoni, architect, art director en ontwerper. Piero Lissoni ontwikkelt al meer dan 30 jaar de mooiste creaties voor grote internationale merken, waaronder Porro. Ook voor Alessi, Baxter, Cassina, Flos, Frits Hansen en Knoll hebben veel mooie ontwerpen te danken aan Piero Lissoni.

Afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.  

lees meer
lees minder
specificaties
  • Merkporro
  • ModelPorro Air
  • Afmetingen Modulair systeem
  • OntwerperPiero Lissoni

    Wilt u meer weten?

    Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product