Bezoek de showroom

2000m2 aan exclusief interieur inspiratie

Welkom bij Novalis, dé bestemming voor liefhebbers van exclusief interieurdesign en hoogwaardige designmeubels. Onze fysieke interieurwinkel is meer dan zomaar een plek om te winkelen; het is een ervaring op zich, waar stijlvolle creativiteit en verfijnde esthetiek samenkomen. Stap binnen en ontdek een wereld van tijdloze elegantie en inspiratie die speciaal voor u is samengesteld.

In onze prachtig vormgegeven showroom komt u oog in oog te staan met een verbluffende verzameling interieurdesign, zorgvuldig geselecteerd om uw persoonlijke stijl te complementeren. Elk meubelstuk vertelt een verhaal van vakmanschap en exclusiviteit, en elk detail is met uiterste precisie ontworpen. Of u nu op zoek bent naar verfijnde minimalistische ontwerpen, weelderige klassieke stukken of gedurfde eigentijdse creaties, bij Novalis vindt u het allemaal.

Onze deskundige interieurontwerpers staan altijd klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte meubels en accessoires die naadloos in uw ruimte passen. Bij Novalis draait alles om het creëren van een leefomgeving die weerspiegelt wie u bent, en onze toegewijde teamleden zijn er om uw visie tot leven te brengen. Met hun diepgaande kennis van interieurdesign en een scherp oog voor detail, helpen ze u met het maken van weloverwogen keuzes die uw huis transformeren tot een oase van elegantie.

Naast onze uitgebreide collectie designmeubels bieden we ook exclusieve accessoires en decoratieve accenten die uw ruimte verrijken en een onderscheidend karakter toevoegen. Of het nu gaat om handgemaakte kunstwerken, luxe textiel of unieke verlichtingsoplossingen, elk item is zorgvuldig uitgekozen om uw interieur te verfraaien en een gevoel van luxe te creëren.

Bij Novalis geloven we in de kracht van exclusiviteit en streven we ernaar om u een unieke winkelervaring te bieden die verder gaat dan uw verwachtingen. Onze showroom is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een bron van inspiratie waar u de nieuwste trends kunt ontdekken en uw passie voor interieurdesign kunt verkennen. Wij nodigen u uit om de unieke sfeer van onze winkel te ervaren, waar u kunt ronddwalen tussen prachtige opstellingen en u kunt laten inspireren door de harmonie van vorm, functie en esthetiek.

Novalis nodigt u uit om verder te verkennen, verder te dromen en verder te gaan dan uw verwachtingen. Uw reis door de wereld van exclusief interieurdesign begint hier, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 18:00 uur
Woensdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 18:00 uur
Vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
2 juni 13.00-17.00 uur

Mis niet langer de laatste updates

Bent u op zoek naar een totaal verzorgd high-end interieur? Maak een afspraak!

Maak een afspraak
Sitemap

Navigatie

Over

Novalis.O

Bezoek onze prachtige showroom, gelegen aan De Lind 67 in Oisterwijk. Wij zijn trots om ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten te presenteren die passen bij uw interieur en levensstijl.

De Lind 67
5061 HV Oisterwijk
info@novaliso.nl
+31 13 528 81 09

Showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 18:00 uur
Woensdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 18:00 uur
Vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
2 juni 13.00-17.00 uur
© 2024 Novalis.O