Gallotti & Radice Bonfire - Novalis.O

Studio Pepe | 2020

Gallotti & Radice Bonfire

Een LED lamp ontworpen door Studiopepe. Verkrijgbaar in twee hoogtes, 30 en 50 cm en verschillende glas kleuren. Op zich zelf zullen de lampen prachtig staan in ieder interieur, maar met een combinatie van beide maten zullen zij elkaar nog meer versterken. Het gesmolten glas is 10 cm dik en verkrijgbaar in de kleuren Cosmo,...

Een LED lamp ontworpen door Studiopepe. Verkrijgbaar in twee hoogtes, 30 en 50 cm en verschillende glas kleuren. Op zich zelf zullen de lampen prachtig staan in ieder interieur, maar met een combinatie van beide maten zullen zij elkaar nog meer versterken. Het gesmolten glas is 10 cm dik en verkrijgbaar in de kleuren Cosmo, Calendula, Peonia of Mirto. De LED lichtbron wordt ondersteunt door een zwart chrome frame. De dimmer is niet alleen optisch mooi verwerkt in het armatuur, maar dient ook als extra ondersteuning. De lamp kan worden gericht om de de lichtintensiteit de bepalen, waardoor de lamp aan beide zijden kan worden gebruikt. Weer weet Gallotti en Radice een mooi design verlichting toe te passen binnen hun collectie, waar met expertise wordt gewerkt met glas. Deze tafellampen zullen prachtig combineren met bijvoorbeeld de Bolle hanglampen collectie en ongetwijfeld met alle andere exclusief ontworpen stukken die het merk in zijn collectie heeft.

Studiopepe

Een ontwerpbureau dat is opgericht in Milaan door Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto. Zowel exterieur, interieur en detailhandel ligt binnen de expertise van Studiopepe. Arianna is afgestuurd in Interieur design aan de Politecnico di Milano en is altijd al gepassioneerd geweest door ruimtes en de manier waarop mensen wonen en leven. Ook de passie voor kunst en fotografie inspireert Arianna altijd weer de mooiste creaties te ontwerpen. Samenwerkingspartner Chiara Di Pinto heeft haar studie afgerond in beeldende kunst en Industrieel ontwerpen. Begonnen als internationaal journalist voor verschillende tijdschriften waarna ze het artistieke pad ging volgen. Haar sterke interesse voor materiaal, vorm en kleur in combinatie met expertise maakt Arianna en Chiara een koppel dat steeds weer met nieuwe, innoverende en verassende ontwerpen komen.

Gallotti & Radice Bonfire afmetingen en specificaties

Download hier alle beschikbare informatie.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkgallotti & Radice
 • ModelBonfire
 • Afmetingen B: 33 cm x D: 20 cm x H: 30 cm

  B: 33 cm x D: 20 cm x H: 50 cm

 • UitvoeringenGlas mogelijk in de kleuren:
  Cosmo
  Mirto
  Peonia
  Calendula

  Metaal: Black chrome
 • Jaartal2020
 • Lichtbron LED verlichting
 • Kabellengte 1,5 meter
 • OntwerperStudio Pepe

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product