Giopato & Coombes Gem - Novalis.O

Giopato & Coombes


Giopato & Coombes Gem

Ook bij de Giopato & Coombes Gem doet het Italiaanse top merk waar ze goed in zijn. Met puur vakmanschap wordt deze lamp vormgegeven. De lamp is gemaakt van hand geblazen glas door middel van de ' a luce techniek'. Dit bijzondere exemplaar is verkrijgbaar in een cluster van zes of negen cilinders. Echter blijft het...

Ook bij de Giopato & Coombes Gem doet het Italiaanse top merk waar ze goed in zijn. Met puur vakmanschap wordt deze lamp vormgegeven. De lamp is gemaakt van hand geblazen glas door middel van de ' a luce techniek'. Dit bijzondere exemplaar is verkrijgbaar in een cluster van zes of negen cilinders. Echter blijft het niet bij deze keuze. Het is namelijk mogelijk het design zowel verticaal als horizontaal uit te breiden. Zo is er zelfs een variant verkrijgbaar met 20 cilinder gevormde glazen. Welke hoeveelheid of compositie u ook kiest, ongetwijfeld zal de Giopato & Coombes Gem een onuitwisbare indruk achterlaten. Binnen de serie is er ook een wandlamp toegevoegd. Met een cluster van zes cilinders, verschillend van maat, kan de Gem lamp ook aan de wand worden bevestigd. Deze heeft een uiterste afmeting van 68 cm breed, 35 cm breed en 70 cm hoog. Alsof de keuze niet al ruim genoeg is: het frame is ook nog in verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Koper, brons, zwart, geborsteld nickel of gepolijst nickel is mogelijk. Alle opties en mogelijkheden lichten wij graag onder het genot van een kop koffie aan u toe. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs bij Novalis.O aan de Lind in Oisterwijk: U bent van harte welkom.

lees meer
lees minder
specificaties
 • Merkgiopato & Coombes
 • ModelGem
 • Afmetingen De Gem hanglamp is verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en afmetingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 • Lichtbron Eigen LED-bron 2,2W 2700K 700mA per lamp
 • DimfunctiePhase Cut, Switch / Push, 1-10 Volt, DALI
 • OntwerperGiopato & Coombes

 • MateriaalMessen, glas en gecorrodeerd glas

  Wilt u meer weten?

  Wij helpen u graag aan meer informatie over dit product