Bocci hanglamp serie 28, leverbaar in diverse kleuren. Grote collectie Bocci lampen in onze showroom.
Concept store

Bocci

Vernieuwend Lichtontwerp in Perfectie

Bocci, opgericht door ontwerper Omer Arbel in 2005, is een toonaangevend verlichtingsmerk dat bekend staat om zijn grensverleggende en innovatieve benadering van lichtontwerp. Gevestigd in Vancouver, Canada, heeft Bocci een wereldwijde reputatie opgebouwd voor het creëren van verlichtingsoplossingen die kunst en functionaliteit op een unieke manier combineren.

Ambachtelijk Meesterschap

Een van de meest opvallende kenmerken van Bocci is het ambachtelijk meesterschap dat ten grondslag ligt aan elk stuk verlichting. Handgemaakt door bekwame ambachtslieden, worden Bocci-armaturen gekenmerkt door hun organische vormen en verfijnde details. Elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd, waarbij traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken.

Innovatieve Ontwerpen

Bocci staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die vaak experimenteren met materialen en technieken. De armaturen variëren van speelse, op luchtbellen geïnspireerde glazen bollen tot meer gestructureerde en architecturale ontwerpen. De creatieve vrijheid die Bocci hanteert in zijn ontwerpproces leidt tot een breed scala aan unieke en expressieve verlichtingsstukken.

Flexibiliteit en Aanpasbaarheid

Een ander kenmerk van Bocci is de flexibiliteit en aanpasbaarheid van zijn ontwerpen. Veel Bocci-armaturen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant, waardoor unieke en op maat gemaakte verlichtingsoplossingen ontstaan die perfect passen bij verschillende interieurs.

Wereldwijde Erkenning

Bocci heeft internationale erkenning gekregen voor zijn uitzonderlijke ontwerpen en vakmanschap. De armaturen zijn te vinden in prestigieuze projecten over de hele wereld, van luxe hotels tot kunstgaleries, wat getuigt van de universele aantrekkingskracht en veelzijdigheid van Bocci's verlichtingscreaties.

In essentie vertegenwoordigt Bocci de harmonieuze samensmelting van kunst en licht. Elk stuk is een meesterwerk op zich, dat niet alleen verlichting biedt maar ook een verhaal vertelt over creativiteit, innovatie en de schoonheid van ambachtelijk vakmanschap.

Sitemap

Navigatie

Over

Novalis.O

Bezoek onze prachtige showroom, gelegen aan De Lind 67 in Oisterwijk. Wij zijn trots om ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten te presenteren die passen bij uw interieur en levensstijl.

De Lind 67
5061 HV Oisterwijk
info@novaliso.nl
+31 13 528 81 09

Showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 18:00 uur
Woensdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 18:00 uur
Vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
2 juni 13.00-17.00 uur
© 2024 Novalis.O