Brokis

Brokis

is een Tsjechisch verlichtingsmerk dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige ontwerpen. Het merk werkt samen met gerenommeerde ontwerpers en creëert verlichtingsoplossingen die perfect passen bij een breed scala aan interieurs.

Een van de bekendste armaturen van Brokis is de Muffin-serie, ontworpen door Lucie Koldova. Deze armaturen zijn geïnspireerd op de organische vormen van muffins en creëren een warme en sfeervolle uitstraling in elke ruimte. De Muffin-serie is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan worden gebruikt als tafellamp, hanglamp of vloerlamp.

Een andere populaire armatuur van Brokis is de Memory-serie, ontworpen door Boris Klimek. Deze armaturen hebben een uniek ontwerp dat lijkt op een ballon die zweeft in de lucht. De Memory-serie is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan worden gebruikt als tafellamp of hanglamp.

De Knot-serie, ontworpen door Chiaramonte en Marin, is ook een bekende armatuur van Brokis. Deze armaturen hebben een organisch en natuurlijk ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De Knot-serie creëert een warme en gezellige sfeer en past perfect in een Japandi interieur.

Brokis heeft ook enkele prachtige glazen kroonluchters in hun collectie, zoals de Shadows-serie, ontworpen door Dan Yeffet en Lucie Koldova. Deze kroonluchters hebben een unieke en delicate uitstraling en creëren een prachtig lichtspel in de ruimte waarin ze worden geplaatst.

Het merk is toegewijd aan het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor elk armatuur van Brokis van de hoogste kwaliteit is. Brokis is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar unieke en innovatieve verlichtingsoplossingen voor hun interieur.